Koji mobilni koriste FCS clanovi
- vladimir_skoric
- Poruka: 65
- Član foruma od: nedelja, 6. apr. 2014. u 20:40h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Sony Xperia M2 koristim već nešto više od dvije godine, i zadovoljan sam. 

If you wanna ride like a lord, buy yourself a Ford!
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Samo decembar, pise na netu.
- dule0911
-
Onda je to neka druga promocija, istripovao sam se da prica o dupliranju net saobracaja za nove pakete, my bad
Fiesta!!
-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Nexus 5 (16GB), vrhunski telefon... sledeci ce biti ili OnePlus 2 ili Nexus 5X
-
- Kontakt:
Jel neko koristio ili narucivao Xiaomi Redmi Note 2 ili 3?
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Ortaku je pre mesec dana stigao Redmi Note 2 Prime, reci šta te zanima 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- hrkljuc
- Poruka: 156
- Član foruma od: petak, 4. dec. 2015. u 21:32h
- Kontakt:
koristio prvi note... zvjer samo takva, za stvarno sitne novceM.M.L. piše:Jel neko koristio ili narucivao Xiaomi Redmi Note 2 ili 3?
sad imam Mi4 LTE i LG G3
Mi4 je koštao cca 280€ a G3 cca 530€... specifikacije su iste, isti proc, isto rama (3GB), samo kaj G3 ima veći display i rezoluciju
Mi4 ga šije u 90% stvari... mana mu je jedino nedostatak microsd utora
note 2 i 3, kao strojevi, sumnjam da krajnji korisnik može skužiti neku bitnu razliku osim u kvaliteti izrade (note 3 je metalni)
kome treba microsd, note 2 ima... note 3 nažalost ne
Green hell, 10 laps, me and RS... My third and last wish
-
- Kontakt:
Zanima me odakle je najbolje naruciti i koliko deru za carinu? Hteo bih da uzmem jedan tamo od nove godine pa razmisljam da li cu 2 ili 3. Nije neka velika razlika u ceni ali opet nije ni velika razlika u onome sto dobijes.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ne znam samo zašto mnogi izbacuju slot za memorijsku karticu. Jeste da sada telefoni imaju brdo memorije, bacaju se gigabajtima, ali... Meni je uvjek bolja opcija kartica, u slučaju crkvanja telefona podaci na karticu ostanu dostupni, kupim novi telefon, jednostavno prebacim karticu i imam svoje slikey muziku i ostalo na novom telefonu. I još jedna stvar koja mi se dešavala nekada prije, nisam nikako moga nešto da prebacim na telefon, nego sam izvadio karticu ubacio u laptop i prebacio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
Problem je u tome sto hocemo da nam novi telefoni imaju sve vise i vise mogucnosti, da bi to bilo moguce SD kartica zauzima nepotrebno mnogo prostora za sam slot itd koji moze drugacije da se upotrebi. To je glavni razlog.
Fiesta!!
- hrkljuc
- Poruka: 156
- Član foruma od: petak, 4. dec. 2015. u 21:32h
- Kontakt:
i da i ne... prije ne
najveći problem je u samoj brzini kartice... koje su višestruko sporije od onboard rom-a... i onda se dogodi da ljudi kupe životinju od mobitela, a microsd kupe najjadnije smeće... i telefon zna usporit, pogotovo kada radi R/W s kartice... nevjerojatno je koliko ljudi znaju biti škrti kad je to u pitanju
možda nije usporedba, ali... npr, u dslr-u imam dvije sd kartice... obje su uhs-1 brzine, 32gb... sony i toshiba... sony u burstu opali 27 jpeg hq slike, toshiba jedva 15, prije nego se i buffer od aparata zakrči... jpeg je težak cca 8-9mb...
isto su se vadili na veličinu sim-kartice... kao mini ne valja, mora micro... onda apple krenuo s silovanjem nano formata... jako puno prostora su uštedili
a ono najbitnije nikako da dohvate... baterije i njihov kapacitet
sorry, malo se raspisah

najveći problem je u samoj brzini kartice... koje su višestruko sporije od onboard rom-a... i onda se dogodi da ljudi kupe životinju od mobitela, a microsd kupe najjadnije smeće... i telefon zna usporit, pogotovo kada radi R/W s kartice... nevjerojatno je koliko ljudi znaju biti škrti kad je to u pitanju

možda nije usporedba, ali... npr, u dslr-u imam dvije sd kartice... obje su uhs-1 brzine, 32gb... sony i toshiba... sony u burstu opali 27 jpeg hq slike, toshiba jedva 15, prije nego se i buffer od aparata zakrči... jpeg je težak cca 8-9mb...
isto su se vadili na veličinu sim-kartice... kao mini ne valja, mora micro... onda apple krenuo s silovanjem nano formata... jako puno prostora su uštedili

a ono najbitnije nikako da dohvate... baterije i njihov kapacitet

sorry, malo se raspisah

Poslednja izmena: FM III, na dan sreda, 23. dec. 2015. u 23:16h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema razloga da citiraš poruku pre tvoje jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju Brzi odgovor ili Odgovori a ne Citiraj
Razlog: Nema razloga da citiraš poruku pre tvoje jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju Brzi odgovor ili Odgovori a ne Citiraj
Green hell, 10 laps, me and RS... My third and last wish
- Iosis
- VIP
Pa nije problem uzeti klasu 10, ja sam uzeo klasu 10, nije bila mnogo skuplja od klase 4, oko 3€ skuplja, što i nije neka razlika.
A na kraju krajeva, sve aplikacije držim u telefonu, na kartici su mi samo slike, muzika i još po neke sitnice, tipa neki pdf.
A isto i baterije su počeli da pakuju bez mogućnosti da ti sam izvadiš i promjeniš bateriju. Znači crkne baterija, jbgaaaa, nosi u servis da ti uzmu mjeru!
A na kraju krajeva, sve aplikacije držim u telefonu, na kartici su mi samo slike, muzika i još po neke sitnice, tipa neki pdf.
A isto i baterije su počeli da pakuju bez mogućnosti da ti sam izvadiš i promjeniš bateriju. Znači crkne baterija, jbgaaaa, nosi u servis da ti uzmu mjeru!

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- stalker92
- Kontakt:
To što na kartici piše da je klase 10 ne znači automatski da je i ekstra brza, kao što hrkljuc kaže, rezultati umeju baaaaš da variraju 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Iosis
- VIP
Sa ovom nisam imao problema, snimam 4K bez problema na karticu, probao sam prebacivati veće fajlove od par stotina MB ide punom bzinom. 

- combe83
- Poruka: 157
- Član foruma od: četvrtak, 4. sep. 2014. u 16:46h
- Kennym
- Poruka: 835
- Član foruma od: sreda, 4. sep. 2013. u 14:01h
Imam mogućnost da kupim htc m7 od drugara pa me zanima ima li ko iskuatva sa njim i kakva su? Kamera, brzina, memorija, i tako to...
- skolioza
- Poruka: 1519
- Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 18:26h
Kupio huawei honor 7 preko telenora
Karakteristikama malo bolji od samsunga s6
Nije mi bio prvi izbor ali nisam zazalio
Telefon odusevljava
Karakteristikama malo bolji od samsunga s6
Nije mi bio prvi izbor ali nisam zazalio
Telefon odusevljava
Ford Mondeo 2.0 tdci 110kw/150hp 2015god dizel automatik (2021-....)
Kia Sportage 1.6 97kw/132hp 2018god benzinjara (2020-2021)
Kia Cee'd 1.4 73kw/100hp 2015god benzinjara (2017-2020)
Ford Focus 1.8tddi 66kw/110hp 2001god dizel(2015-2017)
Kia Sportage 1.6 97kw/132hp 2018god benzinjara (2020-2021)
Kia Cee'd 1.4 73kw/100hp 2015god benzinjara (2017-2020)
Ford Focus 1.8tddi 66kw/110hp 2001god dizel(2015-2017)
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Meni stiže Note 3 za neki dan, poručio kod drugara u Austriju pa će mi proslediti busom ovamo. Tako poručujem skoro sve od preko, em brže stigne em ne čekam carinjenje danima, em taj harač naplaćuju razumno.M.M.L. piše:Jel neko koristio ili narucivao Xiaomi Redmi Note 2 ili 3?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Sad je stigao jedan Note 3 iz kine direkt i nije naplaćena carina.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- stalker92
- Kontakt:
Meni u poslednje vreme otkad paketi za NS idu na novosadsku a ne beogradsku carinu naplate PDV i otvaranje na sve što mogu
čak i na gluposti od 1$ vrednosti, više me košta otvaranje paketa nego artikal...

'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Oduvek je NS carina bila rigoroznija nego BGD.
Ja sam 2 puta pravio porudžbinu i 2 puta potezao povraćaj novca. Hteo sam da se pošalje što pre, napiše kitajac da ima na stanju i isporuka je za 2 dana. E, kad platiš ispostavi se da je to 22 dana
Prvo banggood, onda Gearbest - ali na to sam i računao jer su poznati po sličnim akcijama. Zato samo PP plaćanje i nema brige.
Na kraju sam poručio sa ebay-a, taman sam dočekao zlatni kojeg na početku nigde nije bilo na stanju.
Daj info, kakav je?Markedjani piše:Sad je stigao jedan Note 3 iz kine direkt i nije naplaćena carina.
Ja sam 2 puta pravio porudžbinu i 2 puta potezao povraćaj novca. Hteo sam da se pošalje što pre, napiše kitajac da ima na stanju i isporuka je za 2 dana. E, kad platiš ispostavi se da je to 22 dana

Na kraju sam poručio sa ebay-a, taman sam dočekao zlatni kojeg na početku nigde nije bilo na stanju.
There are 10 kinds of people in the world:
- Dule.M
- Poruka: 119
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2011. u 14:33h
Aj Vlado kad stigne javi kakav je imam i ja nameru da ga pazarim.
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
Imam jedan "zanimljiv" problem, pukao mi je ekran kao na slici i tu mi ne radi touch, ok nema veze rotiram ekran kad mi nešto treba u tom ćošku, ali kad prebacim kameru na manuelni mod, u tom delu je opcija SCN za menjanje scena koju često koristim, rotacijom ekrana ta opcija ostaje tu gde jeste, da li neko ima ideju kako da koristim SCN opciju u manuelnom modu na kameri. Sony Xperia Z1

- dule0911
-
Da probas neku drugu aplikaciju kameru? To mi pada na pamet na prvu loptu, jedino ako je ta fabricka dosta optimizovana za telefon 

Fiesta!!