Pozdrav ljudi, znaci ovo je zadnja nada nemam vise volje. U pitanju je mondeo mk3 2.0tddi jos letos je na autu pocelo da mi skripi nesto kad se stisne kvacilo, u pocetku je bilo da skripi samo kad krece, a kasnije i kad drzim stisnuto kvacilo. Znaci auto nije lupao nista, nije se tresao ili nesto slicno. 15 majstora poslusalo, svi rekli druk lezaj, nakon nekog vremena primetio sam i da kvacilo nece da se vrati do kraja znaci vrati ga negde do pola, i ostane nekih 15-20mm nece da vrati, I resim juce da to zavrsim. Posto imam drugara msm razume se u mehaniku on mi je skidao menjac tako da nisam nista ruke placao. Skinuo je menjac druk je bio fabricki znaci fordov metalni neki. Koji bio bukvalno u raspadu kad se zavrti sisti lezaj bas bas, urla. Na korpi su bila polomljena 2 pipka neka, a lamela nije bila losa, onako mogla je jos da tera. E sad plivajuci je imao lufta ali ne toliko da kazem da je u raspadu, znaci vrdao je levo desno do nekih 10mm, cak pomalo i onako sa strane kad ga klatim na jednu pa na drugu stranu je ima lufta. Pogledam na netu neke sto su kupili nove plivajuce pa imali lufta i snimili to, vidim da i nov mora da ima lufta i odlucim da ne menjam njega, posto sam mislio da on jos moze da tera zato sto mi nije davao znake da je otisao nesto da lupa i tako to. Narucim lukov set korpu, lamelu i druk lezaj, i drugar to namesti sve spakuje upalimo auto on ponovo pisti isti, bukvalno kao da nista nismo dirali. Ali je lepo lamela legla znaci hvata odma krece ko iz topa, vraca kvacilo do kraja, ali to pisti i dalje kad se stisne. E sad molim neke malo bolje strucnjake da procitaju ovo ja vise nemam volje da se zezam, da li bih trebao da promenim i plivajuci, nzm dal se na njemu ne cuje da pisti mozda kaci ploca od plocu, nisam pametan vise, bio sam ubedjen da je druk, medjutim nije. I sad se bojim da kupim i plivajuci posto uopste nije mala para(a i finansijski nzm dal cu moci) i sad nzm ako stavim nov plivajuci i ako se opet bude culo da pisti jedino da se ubijem? Sta vi mislite sta moze da bude, znaci lepo odvaja, sve je novo ne verujem da je druk nov vec sjeban, Inace ceo set je LUK pa cak i ta plivajuci je LUK.
Molim za pomoc! Hvala unapred svima...