Poruka
od DukeLander » sreda, 30. dec. 2015. u 19:37h
Ovaj video je mamac za ..... (bicu fin)... kaze lik 48 puta su menjali ulje... znaci auto je stao i ohladio motor samo 48 puta (znaci na svakih 20k) neka bude max 100 sa servisima... to je smesno... verujem da bi i sa INA uljem imao slicne rezultate...
Svi znamo da hladan start ubija motor tj gradska voznja... npr moj dizel je minimum 50% bio na autoputu (prethodni vlasnik + ja),ima 160k sada ni kap ulja ne jede,ne dimi (EGR pipnut nije,ATF tretman),motor radi ko sat...
Kao i prethodni Mondeo Mk2 sa istim dizel 1.8 TDDI,presao 300.000,uredno servisiran sa kvalitetnim delovima i uljima,takodje ni kap ulja nije jeo cak ni turbina nije dirana,takodje uglavnom vece rute pravljene,nedavno se cuo sa novim vlasnikom,kaze prezadovoljan,pogotovo motorom...
U Nemackoj vazi pravilo: puno se svrljas po gradu,krace relacije (posao do 20km) - uzimas benzinca-manje dazbine porezi,skuplje gorivo...
Puno kilometara (posao na 20+ km),duze ralacije (zivis van grada) - uzimas dizelasa-mnogo vece dadzbine i porezi,ali gorivo dosta jeftinije...
Prvih 6 mesecu u Nemackoj sam ziveo na selu,25km od grada kuca-poso-kuca=100km)... SVI su vozali dizelase,pa i ja...
... i tako merim vakuum kompresiju motora ...