Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Upravo to.. do njega je da li ce privatno tuziti.
Mada, koliko je meni poznato, to ide samo od osiguranja, da on nema nista sa tim, sem ako ti drugar nije bio pod alkoholom.
Mada, koliko je meni poznato, to ide samo od osiguranja, da on nema nista sa tim, sem ako ti drugar nije bio pod alkoholom.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Ako je ovakva situacija, ne bi me cudilo da za te povrede snosi krivicu onaj ko ga je udario, odnosno onaj ko je bio iza auta povredjenog coveka. Ne bih da ulazim u logicnost pandurovog stava, ali ako je to ispravno, onda kolega ne bi trebalo da brine..sasa_f1 piše:Pandur je rekao na uvidjaju da je svaki od njih kriv za ovog ispred u koji udario, jer ovi ispred njega nisu drzali propisane razddaljine.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kolega je bio u identičnoj situaciji kao tvoj drugar iz Golfa. "Povredjeni" su odustali od privatne tužbe, tako da je samo platio kaznu za izazivanje saobraćajke, vožnju neprilagodjenu usloviam puta ili kako već, i sam je popravljao svoju štetu.sasa_f1 piše:Sve ja to znam, nego pitam konkretno za ovu povredu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ne, moj drugar (kolega) je bio taj cetvrti koji ih je od pozadi naguzio i nabacao jednog na drugog. Mazdom 323 je udario u Golfa dvicu pa taj naleteo na cetvorku pa cetvorka na neki Nissan valjda.
Pomirio se sa tim ta ce da dobije kaznu i da popravlja svoju stetu, nego ga je kopkalo to za te povrede kao. Ako vec osiguranje dvice placa stetu vozacu cetvorke, onda je logicno da za povrede vozaca cetvorke isto tako najebe vozac dvice, mada realno nije tu on "udarac".
Pomirio se sa tim ta ce da dobije kaznu i da popravlja svoju stetu, nego ga je kopkalo to za te povrede kao. Ako vec osiguranje dvice placa stetu vozacu cetvorke, onda je logicno da za povrede vozaca cetvorke isto tako najebe vozac dvice, mada realno nije tu on "udarac".

- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jel su ovi ostali stajali na semaforu ili su se svi kretali? Ili su kocili zbog semafora ili...
Posto "udario na semaforu" moze da bude vise stvari, i od toga jako zavisi ko je za sta kriv.
Koliko znam, povrede se naplacuju od osiguranja. Ali onda onaj ko je kriv za udes ima dodatni problem pored teze kvalifikacije saobracajnog prekrsaja, posto mu sleduje i krivicna prijava (za nanosenje telesnih povreda).
Posto "udario na semaforu" moze da bude vise stvari, i od toga jako zavisi ko je za sta kriv.
Koliko znam, povrede se naplacuju od osiguranja. Ali onda onaj ko je kriv za udes ima dodatni problem pored teze kvalifikacije saobracajnog prekrsaja, posto mu sleduje i krivicna prijava (za nanosenje telesnih povreda).
Djak pesak 

- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Svi su stajali na semaforu i imali su malo rastojanje jedni od drugih. On se prestrojavao i negde je zverao sa strane i bez kocenja zabo u poslednjeg u toj koloni, tj dvicu.
- mbole
U tom slucaju, on je kriv za sva tri udesa.
Ne postoji nedrzanje bezbednog odstojanja kada su automobili zaustavljeni.
Pandur ili lupeta, ili hoce da ispadne dobar prema njemu, al pitanje je koliko ce ova ostala dvojica da budu ovce.
Ne postoji nedrzanje bezbednog odstojanja kada su automobili zaustavljeni.
Pandur ili lupeta, ili hoce da ispadne dobar prema njemu, al pitanje je koliko ce ova ostala dvojica da budu ovce.
Djak pesak 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Neverovao ili da - postoji. Znam za tri slučaja redaljke na semaforu gde je svako odgovarao za štetu učinjenu onom ispred jer nije stajao na bezbednoj udaljenosti.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Sve zavisi od privatne tuzbe i sudije da proceni ko je kriv.
U svakom slucaju dobra tema siguran sam da cemo se svi mi ovde nakon ovoga pisanja zaustavljati malo dalje od drugog auta.
Ja sam se bio zakucao isto tako u jedan auto.Naime bila je noc i bila je nizbrdica ,auto ispred mene i video sam ga.Bili smo se oboje zaustavili jer smo se ubacivali na ulici koja ima prvenstvo prolaza tako da smo imali znak stop.
Zaustavio sam se iza njega i onda video da je on krenuo jer nije imao auto bila je noc oko 2 sata ujutru a inace u nemackoj.
Onda sam ja pogledao levo da vidim da li imam auto jer sam mislio da je on vec otisao jer sam video da je krenuo i naravno u 2 sata nocu nisu ni bili automobili.I tako ja gledam levo gledam da nema neki auto i pustim kocnicu i kad odjednom posle 2 metara samo cujem boom.Ja udario njega od pozadi.Mozda je de*il video da sam krenuo i zakocio namerno nemam pojma zasto nije isao kada nije imao auto.
Ja sa srpskim tablicama a on sa nemackim.
Naravno izasao napolje i poceo sam da vicem zasto de*il stoji i zasto je krenuo pa stao.
On nemac ko nemac se usro ali mi je rekao da ce da zove policiju ili da se dogovorimo.Ja mu reko ok dacu ti 50 € jer njemu je bio branik malo ulubljen neprimetno i skinuo malo farbu.Na mom auto nije bilo ama bas nista.
On kao za 50 € nece da cuje.Kaze 350 € ili zovem policiju.
Ja mu reko ajde zivim tu u narednom selu dacu ti tamo novac samo sto sam dosao iz srbije.
On reko ok ti vozi ja cu da te pratim.
Ja stigo u moj kraj stanem u jednoj mracnoj ulici i on stane iza mene.E sada sasvim druga situacija ako sam ga ja udario od pozadi kako to da sam ja ispred njega hehe.I ja mu reko slusaj ja ti sad dam 50 € ako hoces a bio mi je sjeban i lezaj i abs senzor se ostetio pa mi je bila upaljena lampica.Reko mu isto abs mi nije dobar isto kocnica ne valja a ti si namerno krenuo pa si stao da bih te ja udario.Uostalom dosao sam iz nemacke umoran sam tako da tvoja prica protiv moje nece da pali.
Evo ti 50 € i ne seri.On kao ma daj m i 200 € jer auto nije moj nego od firme a bio je i valjda sa majkom.
Ja mu kazem sad nemam da ti dam a ti sad zovi policiju ja ima sve da poricem jer niti smo na mesto gde se desila nezgoda a niti ti imas dokaza a niti mozes da dokazes.Na mom auto nema nista niti tvoja farba niti nista.Ja cu lepo da kazem da sam se izgubio da sam se zaustavio da te pitam gde da idem.On shvatio da je u problemu i reko ok ajde daj mi tvoj broj telefona ulicu ime i prezime itd i zvacu te da mi das barem 100 € ubice me gazda.Ja mu reko ajde ok ali ne mogu da ti obecam za 100 € on kaze ok dogovoricemo se.
Ja mu lupim neko ime i prezime adresu isto tako broj telefona isto lupim i napisem mu.On meni isto napise ali siguran sam pravo slikao mi auto napred nazad tablice hteo i lice ja mu rekom nemoj slucajno mene da slikas to je protiv zakonito.
i tako se razidjemo de*il nije uzeo ni one 50 € sto sam mu nudio.
Od tada ga nisam ni video a ni cuo hehe.
U svakom slucaju dobra tema siguran sam da cemo se svi mi ovde nakon ovoga pisanja zaustavljati malo dalje od drugog auta.
Ja sam se bio zakucao isto tako u jedan auto.Naime bila je noc i bila je nizbrdica ,auto ispred mene i video sam ga.Bili smo se oboje zaustavili jer smo se ubacivali na ulici koja ima prvenstvo prolaza tako da smo imali znak stop.
Zaustavio sam se iza njega i onda video da je on krenuo jer nije imao auto bila je noc oko 2 sata ujutru a inace u nemackoj.
Onda sam ja pogledao levo da vidim da li imam auto jer sam mislio da je on vec otisao jer sam video da je krenuo i naravno u 2 sata nocu nisu ni bili automobili.I tako ja gledam levo gledam da nema neki auto i pustim kocnicu i kad odjednom posle 2 metara samo cujem boom.Ja udario njega od pozadi.Mozda je de*il video da sam krenuo i zakocio namerno nemam pojma zasto nije isao kada nije imao auto.
Ja sa srpskim tablicama a on sa nemackim.
Naravno izasao napolje i poceo sam da vicem zasto de*il stoji i zasto je krenuo pa stao.
On nemac ko nemac se usro ali mi je rekao da ce da zove policiju ili da se dogovorimo.Ja mu reko ok dacu ti 50 € jer njemu je bio branik malo ulubljen neprimetno i skinuo malo farbu.Na mom auto nije bilo ama bas nista.
On kao za 50 € nece da cuje.Kaze 350 € ili zovem policiju.
Ja mu reko ajde zivim tu u narednom selu dacu ti tamo novac samo sto sam dosao iz srbije.
On reko ok ti vozi ja cu da te pratim.
Ja stigo u moj kraj stanem u jednoj mracnoj ulici i on stane iza mene.E sada sasvim druga situacija ako sam ga ja udario od pozadi kako to da sam ja ispred njega hehe.I ja mu reko slusaj ja ti sad dam 50 € ako hoces a bio mi je sjeban i lezaj i abs senzor se ostetio pa mi je bila upaljena lampica.Reko mu isto abs mi nije dobar isto kocnica ne valja a ti si namerno krenuo pa si stao da bih te ja udario.Uostalom dosao sam iz nemacke umoran sam tako da tvoja prica protiv moje nece da pali.
Evo ti 50 € i ne seri.On kao ma daj m i 200 € jer auto nije moj nego od firme a bio je i valjda sa majkom.
Ja mu kazem sad nemam da ti dam a ti sad zovi policiju ja ima sve da poricem jer niti smo na mesto gde se desila nezgoda a niti ti imas dokaza a niti mozes da dokazes.Na mom auto nema nista niti tvoja farba niti nista.Ja cu lepo da kazem da sam se izgubio da sam se zaustavio da te pitam gde da idem.On shvatio da je u problemu i reko ok ajde daj mi tvoj broj telefona ulicu ime i prezime itd i zvacu te da mi das barem 100 € ubice me gazda.Ja mu reko ajde ok ali ne mogu da ti obecam za 100 € on kaze ok dogovoricemo se.
Ja mu lupim neko ime i prezime adresu isto tako broj telefona isto lupim i napisem mu.On meni isto napise ali siguran sam pravo slikao mi auto napred nazad tablice hteo i lice ja mu rekom nemoj slucajno mene da slikas to je protiv zakonito.

Od tada ga nisam ni video a ni cuo hehe.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- mbole
86) odstojanje je najkraća uzdužna udaljenost između najisturenijih tačaka vozila, lica, odnosno objekata,
Član 82
Vozač mora da drži bezbedno odstojanje od vozila koje se kreće ispred njega, tako da može blagovremeno da uspori ili se zaustavi, ako vozilo ispred njega uspori ili se zaustavi.
Posto se vozila ne krecu, nema ni obaveze drzanja odstojanja (rastojanje je bocna udaljenost).
Ne postoji ni jedan jedini clan koji pominje bilo sta sto se tice odstojanja kada su vozila zaustavljena. Samim tim, ne postoji ni kaznena odredba, pa ne mozes biti ni kriv za tako nesto.
E sad... to sto je neki "pametni" pub odlucio da takav slucaj postoji...
Član 82
Vozač mora da drži bezbedno odstojanje od vozila koje se kreće ispred njega, tako da može blagovremeno da uspori ili se zaustavi, ako vozilo ispred njega uspori ili se zaustavi.
Posto se vozila ne krecu, nema ni obaveze drzanja odstojanja (rastojanje je bocna udaljenost).
Ne postoji ni jedan jedini clan koji pominje bilo sta sto se tice odstojanja kada su vozila zaustavljena. Samim tim, ne postoji ni kaznena odredba, pa ne mozes biti ni kriv za tako nesto.
E sad... to sto je neki "pametni" pub odlucio da takav slucaj postoji...
Djak pesak 

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
A sta je po policajcu bezbedno odstojanje, 1m,2m? Tvoj drugar je mogao i da se zakuca i pri vecoj brzini u auto ispred sebe i da ga pomeri 2 metra i ovaj opet udari u auto ispred sebe...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Ford_III
Ja mislim da se rastojanje meri u zavisno od brzine kretanja. Tako da rastojanje kada su auta zaustavljena ne pije vodu barem logicno.
Isto ti je kao kada se parkiras. Ima parkinzi koji su obelezeni i nisu uzeti u obzir duzina auta npr. Karavan jedva sane npr na nekom obelezenom parkingu. I sta ako neko isto tako naidje pa cukne jednog i od siline udara se auta pomere sta onda ko onda placa? Ima takvih situacija koja ne postoje u zakonu pa zato se i ide na sud da sudija odluci.
Isto ti je kao kada se parkiras. Ima parkinzi koji su obelezeni i nisu uzeti u obzir duzina auta npr. Karavan jedva sane npr na nekom obelezenom parkingu. I sta ako neko isto tako naidje pa cukne jednog i od siline udara se auta pomere sta onda ko onda placa? Ima takvih situacija koja ne postoje u zakonu pa zato se i ide na sud da sudija odluci.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
U pravu je Bole, nema ništa u ZOBS-u o odstojanju zaustavljenih vozila (čak i za vozila u pokretu je totalno mutno), tako da policajac ili je pogrešno bio ubeđen da zna šta priča ili mu je bilo žao krivca, pa da ga rastereti tako što će slagati ostale
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nema veze sa tim policajac, već sudija za prekršaje.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Које је безбедно растојање које треба да се држи , да не би налете на следећи ауто ,ако те неко скуца са 60 на сат ? 20 метара , 30 метара ?
И да држиш растојање од 30 метара , а шта ако те неко покупи са 80 на сат ? Држиш 40 метара растојање ? Или ако неко покупи бандеру па та бандера уради у други ауто , јел јавна расвета крива за штету на другом возилу ?
И да држиш растојање од 30 метара , а шта ако те неко покупи са 80 на сат ? Држиш 40 метара растојање ? Или ако неко покупи бандеру па та бандера уради у други ауто , јел јавна расвета крива за штету на другом возилу ?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
I 60 i 80 na sat su brzine nedozvoljene u gradskim uslovima, isto kao i ono koliko traje žuto i koliki je tolerisan zaustavni put pred semaforom.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Брзине су само примери а 80 км је дозвољено на ауто путу . И да се неко скуца са 50 км на сат у други ауто ,тај други би отишао бар 15 м напред сем у случају да чврсто негазиш ножну кочницу у тренутку судара . Нема непрописног растојање када стоје аутомобили .
- mbole
Postoje semafori i van naselja (potez od Zmaja do Bataje recimo, ili Batajnicki drum od Galenike do Bataje).
Takodje postoje, odnosno zakon dozvoljava da i u naselju ogranicenje bude vece od opsteg, sve do 80.
Ali manje vise nebitno. Nije dozvoljeno ni da te neko udari od pozadi sa 10, pa kad vec krsi propise time sto te udara, sto ih ne bi krsio i tako sto vozi prebrzo.
Zuto je drugacija prica, posto si ti taj koji odredjuje brzinu vozila, a ne neko treci ko te udara. Takodje prozlazak kroz zuto je zabranjen zakonom, ali stajanje na semaforu na odstojanju od 3 milimetra nije.
Takodje postoje, odnosno zakon dozvoljava da i u naselju ogranicenje bude vece od opsteg, sve do 80.
Ali manje vise nebitno. Nije dozvoljeno ni da te neko udari od pozadi sa 10, pa kad vec krsi propise time sto te udara, sto ih ne bi krsio i tako sto vozi prebrzo.
Zuto je drugacija prica, posto si ti taj koji odredjuje brzinu vozila, a ne neko treci ko te udara. Takodje prozlazak kroz zuto je zabranjen zakonom, ali stajanje na semaforu na odstojanju od 3 milimetra nije.
Djak pesak 

- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Opšte pravilo o odstojanju vozila koja su zaustavljena NIJE definisano zakonom o bezbednosti sabraćaja. I ne vidim potrebu da se oko toga toliko polemiše. Tvrdnja, koju je izneo policajac na uviđaju da je svaki vozač kriv za štetu na vozilu ispred njega je neviđena budalaština. I tog policajca bi trebalo malo "potkačiti" jednom prijavom, čisto da se proveri da li je to rekao da bi utešio onoga ko je izazvao lančani sudar ili je to rekao iz neznanja. Ako je rekao iz neznanja, onda suspenzija i molim lepo...
Inače, sećam se, kada sam davno vozio časove u auto školi da mi je instruktor upravo objašnjavao potrebno odstojanje između vozila pri zaustavljanju na semaforu. Jednom sam se pribio uz vozilo ispred. On je rekao da ne treba toliko blizu da prilazim, na šta sam ja upitio pitanje - koliko bi trebalo da bude odstojanje. Rekao je da ne postoji zvanično pravilo, ali da uvek savetuje da prilikom prilaženja vozilo zaustavim onda kada više ne vidim asfalt između prednjeg dela moje haube i zadnjeg dela vozila koje je ispred (to od prilike dođe 1,5-2 metra, što zavisi naravno od veličine vozila, tj. haube, visine vozača, tj. ugla iz koga gleda i sl).
Inače, sećam se, kada sam davno vozio časove u auto školi da mi je instruktor upravo objašnjavao potrebno odstojanje između vozila pri zaustavljanju na semaforu. Jednom sam se pribio uz vozilo ispred. On je rekao da ne treba toliko blizu da prilazim, na šta sam ja upitio pitanje - koliko bi trebalo da bude odstojanje. Rekao je da ne postoji zvanično pravilo, ali da uvek savetuje da prilikom prilaženja vozilo zaustavim onda kada više ne vidim asfalt između prednjeg dela moje haube i zadnjeg dela vozila koje je ispred (to od prilike dođe 1,5-2 metra, što zavisi naravno od veličine vozila, tj. haube, visine vozača, tj. ugla iz koga gleda i sl).
- mbole
Naravno. To je "zdravorazumsko" pravilo, koje ti recimo dozvoljava da u slucaju potrebe, izadjes iz svoje kolone (npr. auto ispred tebe se pokvario dok je staja na semaforu).
Ali ko sto kazes, ne postoji zakonska obaveza bilo kakvog odstojanja.
Ali ko sto kazes, ne postoji zakonska obaveza bilo kakvog odstojanja.
Djak pesak 

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Mislim da je to tehnicka stvar I nedostatak komunikacije.
Svaki udareni ce za svoje vozilo da naplati stetu od osiguranja onog vozila koje ga je neposredno udarilo, ali ce na kraju svako osiguranje da se naplati od osiguranja onog vozila koje je uzrokovalo svu nastalu stetu, ciji je vozac jedini krivac.
Tako da, posto osiguranje na kraju ne bi imalo trosak, ovi sto se po njihovoj polisi isplacivalo, iako nisu krivi, nece imati povecanje premije i tako to.
U evropskom izvestaju npr, koji se pravi izmedju dve strane, vozila A I B, stoje I rubrike - da li su ostecena I druga vozila, ucrtati i ta druga vozila ...
Svaki udareni ce za svoje vozilo da naplati stetu od osiguranja onog vozila koje ga je neposredno udarilo, ali ce na kraju svako osiguranje da se naplati od osiguranja onog vozila koje je uzrokovalo svu nastalu stetu, ciji je vozac jedini krivac.
Tako da, posto osiguranje na kraju ne bi imalo trosak, ovi sto se po njihovoj polisi isplacivalo, iako nisu krivi, nece imati povecanje premije i tako to.
U evropskom izvestaju npr, koji se pravi izmedju dve strane, vozila A I B, stoje I rubrike - da li su ostecena I druga vozila, ucrtati i ta druga vozila ...
- Ford_III
https://rnk.sipres.sud.rs
Poceo je sa radom sajt za provere kazni.
Ako niste platili kaznu odnosno ako ste u sistemu malo sutra cete dobiti saobracajnu prilikom registracije.
Idemo drzavo deri. Ma sve cemo da odradimo da bi nad posten narod patio jos vise. A sto oni ne placaju to nikom nista. More Je*em li im mater
Poceo je sa radom sajt za provere kazni.
Ako niste platili kaznu odnosno ako ste u sistemu malo sutra cete dobiti saobracajnu prilikom registracije.
Idemo drzavo deri. Ma sve cemo da odradimo da bi nad posten narod patio jos vise. A sto oni ne placaju to nikom nista. More Je*em li im mater
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- Dzigi Bau
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 20. okt. 2013. u 18:14h
Ili ovaj sajt ne radi, ili ja nesto ne kucam lepo, mada ne znam sta bih mogao da pogresim.
Probao sam par ljudi i za svakog pise ''Нема података за дати критеријум претраге.''
Ima li neko da ima kazne i da je probao da ih pregleda?
Probao sam par ljudi i za svakog pise ''Нема података за дати критеријум претраге.''
Ima li neko da ima kazne i da je probao da ih pregleda?
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Takodje, probao kriterijume sa kojima bi trebalo da izadje nesto (nije povezano za saobracaj) ali nije izaslo, verovatno im pretraga ne radi jos uvek 
Neka javi neko ko ima nesto neplaceno i to mu izlazi u pretrazi.

Neka javi neko ko ima nesto neplaceno i to mu izlazi u pretrazi.
Fiesta!!
- Ford_III
Ja sam u blicu procitao da je poceo da radi. I meni tako izlazi isto. Valjda to znaci da nemam kazne. Jer gore pise na dan 26.01.2016

Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.