Ford tranzit
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: subota, 30. jan. 2016. u 01:06h
Ford tranzit
Zdravo.Zovu me Bata.Iz Beograda sam.Kupio bih Ford tranzit ft 22 tdci za posao.Do sada nisam imao iskustvo sa Fordom pa ako moze neko misljenje, iskustvo ili savet...
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Ford tranzit

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
Hvala na dobrodoslici,lepo od tebe!!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Pošto je ovo deo foruma koji služi samo za predstavljanje, preporuka je da vidiš kroz pretragu da li je neko već pokrenuo sličnu temu (iako mi se čini da nije, ogromnu većinu članova foruma čine ljudi koji koriste Fordova putnička vozila), ili započni novu temu ovde: http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=70

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Hvala na dobrodoslici,lepo od tebe !!! Sta mozes da mi kazes za Forda,ja bas nemam iskustva sa njima? Znam da se mnogo voze po Nemackoj ,Austriji,Turskoj pogotovo,video sam ali kako su se pokazali nemam pojma! Nekada su FORD TRANZIT i IMV kombi vozila bili najbrojniji na putevima sirom SFRJ,kasnije su se pojavili RENO TRAFIC i IVECO RIVAL a posle je vec prica za sebe.....
Pa da pokusam tamo,mada mene u principu interesuje kako se pokazao motor 22 dtci (81)kw,kazu da se isti ugradje ili se ugradjivao u Mondea...
Pa da pokusam tamo,mada mene u principu interesuje kako se pokazao motor 22 dtci (81)kw,kazu da se isti ugradje ili se ugradjivao u Mondea...
Poslednja izmena: BojanM, na dan subota, 30. jan. 2016. u 18:58h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Izbegavaj da pišeš poruku za porukom, koristi opciju 'Uredi' kad želiš da nešto dodaš već napisanom.
Razlog: Izbegavaj da pišeš poruku za porukom, koristi opciju 'Uredi' kad želiš da nešto dodaš već napisanom.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Da, nastavićemo priču tamo kad napraviš temu ili se nadovežeš na neku postojeću (ako je ima), ova se svakako zaključava posle kratkog vremena.
pozdrav, Bojan

-
Ok Bojane,otvorio sam temu tamo gde si mi predlozio....Hvala na pomoci...