Citao sam raspravu kako je neki lik hteo da kupi taunusa i... uglavnom nije se zavrsilo dobro... Prodavac se iznervirao najstrasnije, a kupac je banovan sa foruma. (siguran sam da svi znate za to). E, ovako:
Imam 17 godina i ove godine punim 18 i 99,9% polazem vozacki za B kategoriju. Kao sto ste vec predpostavili trebace mi neki automobil. Vec sam pisao o tome na forumu oldtajmera i odlucio da kada dodje vreme, kupim Taunusa. E sad, postoje 2 problema:
1) Novac (msm ko nema taj problem) al sto se toga tice recimo da bih mogao da izdvojim 1000e, a ako se bas potrudim i odem nesto da radim onda 1500e i
2)CALE!!! prvo mi je rekao da je to krsina, a drugo brinu ga dimenzije automobila (on vozi gradski autobus tako da zna sta znaci vozilo velikih dimenzija), mada poceo je da popusta i stalno me zapitkuje, "a koliko si rekao da kosta onaj Taunus"

Samo da kazem dve stvari (tacnije jos 2 na one prethodne 2

2) Posto vidim da dosta ljudi poseduje ovaj automobil, zanima me koliko je on komplikovan za odrzavanje, je li velika registracija, da li ce te "velike" dimenzije uticati na moju voznju (tipa hocu li roknuti nekog besnog Audija na parkingu, jes da taunusu nece biti nista al, me brine audi

P.S. Merkam ovog svaki put kad prodjem pored njega