Poruka
od batasson » utorak, 1. mar. 2016. u 22:20h
Ne kapiram poentu foruma? Iza sebe imam radno iskustvo u web programiranju i napravljenih nekoliko foruma i ti ces da mi kazes da ne kapiram poentu foruma. Svaka ti cast na 12491 poruci i to sto si admin, moderator ili sta vec, ali to ti ne daje pravo da solis pamet drugima. "padobranac" necu ni da komentarisem.
Drugo, gde si ti video znak pitanja u mom postu pa si zakljucio da postavljam pitanje? I u sledecem postu sam napisao "Izjavio sam", dakle ne pitam nista. Coveku sam lepo rekao da imam isti problem i ja, iako je drugi model iste marke u pitanju (verovatno i pribliznog godista), mozda je problem zajednicki za vise modela, pa se javi neko pametan ko je imao i resio takav problem na Focusu pa kaze coveku sta bi mogao da proveri, resilo to problem ili ne. Forumi i sluze za razmenu misljenja i iskustava. Po tvom misljenju, neko ko ima nekakav redak model nema potrebe da se prijavljuje na forum, jer nece biti puno ljudi da mu pomognu.
Trece, nema potrebe da otvaram temu za svoj problem, niti mi je to bio cilj, a pogotovo ne da postavljam pitanje u tudjoj temi.
Elem, izvinjavam se autoru teme na offtopic-u, nadam se da ce resiti problem i podeliti ovde sa nama kako je uspeo pa da i mi probamo.
Pozdrav.
Ford Focus MK2/2007.god/1.6tdci/110ks