Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Novac treba da refundira osiguranje krivca koliko ja znam.
- Aca06
-
- Poruka: 3148
- Član foruma od: sreda, 22. apr. 2009. u 11:57h
U pravu si oko refundacije. Osiguranje je refundiralo mojoj firmi troskove zapisnika. Ali posto sam ja od svojih para platio zapisnik firma mi je refundirala to. Kod mene u firmi najkraci rok za placanje je 7 dana. A nama je trebao zapisnik dan za dan da bih dobio garantno Pismo iz osiguranja da mogu da podignem auto sa servisa. Inace zapisnik sam dobio u Mladenovcu posle 4 dana (azurni ljudi nema sta).
Udes je bio u Petak, auto odvezen u servis u Subotu, podignut zapisnik u Utorak, istog dana dobio garantno pismo u osiguranju, auto sam podigao iz servisa u sledeci Ponedeljak. tako reci auto je bio u servisu 8 dana.
Udes je bio u Petak, auto odvezen u servis u Subotu, podignut zapisnik u Utorak, istog dana dobio garantno pismo u osiguranju, auto sam podigao iz servisa u sledeci Ponedeljak. tako reci auto je bio u servisu 8 dana.
Poslednja izmena: FM III, na dan ponedeljak, 29. feb. 2016. u 11:57h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema razloga da citiraš poruku pre tvoje jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju Brzi odgovor ili Odgovori a ne Citiraj
Razlog: Nema razloga da citiraš poruku pre tvoje jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju Brzi odgovor ili Odgovori a ne Citiraj
Taunus 1.3 Tc1 1974
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Mondeo Mk3 2001 2.0i 107kW
Focus Mk1 2004 1.8 TDCi 74 kW restail
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
Fokus MK2.5 2008 1.8 TDCI 85kW TITANIJUM S
Fusion 2006 1.4 TDCi aktuelan
Fokus mk1 2003 ST170 aktuelan
Fokus mk2 2007 ST aktuelan
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Tako je to kad radiš za specifičnu "firmu"
Nego, kad ćeš i ti da napreduješ do ministra? 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Aca06
-
- Poruka: 3148
- Član foruma od: sreda, 22. apr. 2009. u 11:57h

Taunus 1.3 Tc1 1974
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ajde potrudi se, treba mi neka štela! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Stalno je aktuelno međusobno kritikovanje. Kad u unutrašnjosti neko vidi vozača sa BG tablama, odmah krene pljuvanje kako bahato vozi, kako divlja, kako ovo, kako ono. Kad neko sa strane dođe u BG, Beograđani odmah krenu da pljuju kako ne zna da vozi, ko mu dade dozvolu i slično. Ja sam lično protiv generalizacije, ali da postoje pojedini slučajevi, postoje. U suštini, najveći problem vozača koji dođu u Bg, a to retko čine, nije vozačko neznanje, već nesnalaženje u velikom gradu. Ali, ono što ja zameram je sedeleće. Dešavalo se i meni da se u inostranstvu nađem u velikom gradu, prvi put, haos, gužva... ali uvek na umu imam misao da ne smem da ugrozim sebe i druge. Ako skapiram da sam omašio isključenje ili neko skretanje, ne smem da remetim ostale učesnike, ne smem da se zaustavljam naglo i pravim nepredvidive poteze. Koliko god da sam omašio skretanje ili isključenje, sve se da rešiti (sve je stvar vremena). Ali, evo snimka od juče gde vozač sa BiH tabla radi baš kako ne treba i gde je potencijalno ugrozio i nas ostale...
[youtu_be][/youtu_be]
[youtu_be][/youtu_be]
- Dzigi Bau
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 20. okt. 2013. u 18:14h
A da li ovo trubljenje doprinosi necemu boljem ili doprinosi da ovaj vozac napravi nesto jos gore?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Trubljenje isto doprinosi kao i kad vidiš velikog džukca da stoji na sred ulice i ometa saobraćaj. Ups, komparacija je slučajna.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- nikola
To trubljenje bi trebalo shvatiti kao spontatu reakciju u datoj situaciji. Ja inače nisam neko ko tek tako, olako legne na sirenu zbog svake moguće sitnice. Moraš da imaš na umu da gledanje snimka na youtube-u, nije isto kao i realna situacija u kojoj sam se našao. Vozač, koji je bio u traci ispred mene, zaustavio se iznenada, bez ijednog znaka kojim bi to signalizirao (npr. sva četiri žmigavca). Na taj način, meni je skratio vreme za reakciju, pri čemu se zaustavio na mestu i na na način, gde to nisam mogao da očekujem. Kada sam postao svestan da on stoji kao ukopan, počeo sam da kočim, ali u prvih sekund-dva nisam bio siguran da li ću uspeti na vreme da zaustavim auto i zbog toga je iznuđena, automatska reakcija bila trubljenje. Sreća je što sam išao u okvirima dozvoljene brzine i što sam bio priseban. Na ovoj deonici, sa 3 trake i kada je na semaforu zeleno, često ljudi voze i 70-80. Da je neko takav bio umesto mene, pitanje je kako bi se ovo završilo. Tako da, ovo trubljenje nije u situaciji gde sam ja SIGURAN da ću se bezbedno zaustaviti pa sviram iz besa, već trubim iz straha da neću uspeti da se zaustavim (a vozim celu porodicu sa sobom).Dzigi Bau piše:A da li ovo trubljenje doprinosi necemu boljem ili doprinosi da ovaj vozac napravi nesto jos gore?
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Imao sam istu situaciju i to na auto putu.Ok desi se da covek ne zna gde treba da ide ali ne radi se to tako.Ne mozes da stanes na sredini kolovoza kao ukopan i to bez ikakvih davanja signalnih znakova za ostale ucesnike.I meni se to isto desava po nemackoj kada izgubim signal ali kada ne znam gde idem samo se sklonim uredno sa strane i stanem sa svom signalizacijom.
Ako ne mogu da stanem bezbedno nastavljam put pa i da lutam jos 20 km vaznija mi je bezbednost mene i drugih.
Ne dao bog da neko dete nastrada mojom krivicom pa to bi me ubilo psihicki za ceo zivot.
Isto sam i ja trubio kao i ti jer nisam znao da li cu moci da se zaustavim.Ajde i da ga udarim desi se njegova bi greska bila problem je sto u tom trenutku ja nemam vremena da upalim sva 4 i obavestim vozace iza mene.
Jer se to tako brzo odigrava da jednostavno nemate vremena.A kada krene lancani onda moze doci nazalost i do zrtava.
Ako ne mogu da stanem bezbedno nastavljam put pa i da lutam jos 20 km vaznija mi je bezbednost mene i drugih.
Ne dao bog da neko dete nastrada mojom krivicom pa to bi me ubilo psihicki za ceo zivot.
Isto sam i ja trubio kao i ti jer nisam znao da li cu moci da se zaustavim.Ajde i da ga udarim desi se njegova bi greska bila problem je sto u tom trenutku ja nemam vremena da upalim sva 4 i obavestim vozace iza mene.
Jer se to tako brzo odigrava da jednostavno nemate vremena.A kada krene lancani onda moze doci nazalost i do zrtava.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
- Sharpshooter
- Poruka: 5117
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Ma šta se bre pravdaš. zaslužio je da mu se svira, kada mozda i vozačke kulture nema.nikola piše:To trubljenje bi trebalo shvatiti kao spontatu reakciju u datoj situaciji. Ja inače nisam neko ko tek tako, olako legne na sirenu zbog svake moguće sitnice. Moraš da imaš na umu da gledanje snimka na youtube-u, nije isto kao i realna situacija u kojoj sam se našao. Vozač, koji je bio u traci ispred mene, zaustavio se iznenada, bez ijednog znaka kojim bi to signalizirao (npr. sva četiri žmigavca). Na taj način, meni je skratio vreme za reakciju, pri čemu se zaustavio na mestu i na na način, gde to nisam mogao da očekujem. Kada sam postao svestan da on stoji kao ukopan, počeo sam da kočim, ali u prvih sekund-dva nisam bio siguran da li ću uspeti na vreme da zaustavim auto i zbog toga je iznuđena, automatska reakcija bila trubljenje. Sreća je što sam išao u okvirima dozvoljene brzine i što sam bio priseban. Na ovoj deonici, sa 3 trake i kada je na semaforu zeleno, često ljudi voze i 70-80. Da je neko takav bio umesto mene, pitanje je kako bi se ovo završilo. Tako da, ovo trubljenje nije u situaciji gde sam ja SIGURAN da ću se bezbedno zaustaviti pa sviram iz besa, već trubim iz straha da neću uspeti da se zaustavim (a vozim celu porodicu sa sobom).Dzigi Bau piše:A da li ovo trubljenje doprinosi necemu boljem ili doprinosi da ovaj vozac napravi nesto jos gore?
Nije ovo njiva da se stane na sred iste i nikom ništa.
Ajde što si ti mogao njega da pokupiš, nego što je tebe neko mogao da pokupi od pozadi kada si stao, a ovaj da se samo odveze.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- nikola
To je tačno. Ne daj Bože da se desilo da je neko na mene naleteo od pozadi, ovaj se ne bi ni osvrnuo. Danas su ljudi postali totalno bezobzirni. Dokaz za to je snimak koji je neko okačio pre par nedelja (obaranje pešaka kod Franša), kada je čovek koji je propustio pešaka ispred sebe video da ga je vozilo u susednoj traci udarilo, ali nije hteo da stane već je samo produžio kao da se ništa nije desilo.
Ono što je Dzigi Bau prokomentarisao, da trubljenje može da doprinese da vozač napravi još veću glupost, to stoji, jer ima ljudi koji se u takvim situacijama još više pogube. Ali, sa druge strane, moje trubljenje je opravdano iz prostog razloga što ako i nije siguran kuda treba da ide dalje, nedopustivo je i uz to ogroman prekršaj, stati u srednjoj traci kao ukopan, bez signaliziranja drugim vozačima bilo šta o tome. Nije sam na putu, a uz sve ogrozio je ostale učesnike. Takođe se na snimku vidi kako naglo daje gas, seče desno traku (koja je takođe za pravo) i isključuje se na odvajanje skroz deno. I tu je neko mogao da naleti na njega, jer je to izveo veoma naglo.
Ono što je Dzigi Bau prokomentarisao, da trubljenje može da doprinese da vozač napravi još veću glupost, to stoji, jer ima ljudi koji se u takvim situacijama još više pogube. Ali, sa druge strane, moje trubljenje je opravdano iz prostog razloga što ako i nije siguran kuda treba da ide dalje, nedopustivo je i uz to ogroman prekršaj, stati u srednjoj traci kao ukopan, bez signaliziranja drugim vozačima bilo šta o tome. Nije sam na putu, a uz sve ogrozio je ostale učesnike. Takođe se na snimku vidi kako naglo daje gas, seče desno traku (koja je takođe za pravo) i isključuje se na odvajanje skroz deno. I tu je neko mogao da naleti na njega, jer je to izveo veoma naglo.
- Dzigi Bau
Bas to sam hteo da kazem, jer ima neko ko ce se jos vise zbuniti i onda moze biti jos veca katastrofa. 

- nikola
Ma ok, jasno, ali postupak ovog vozača sa snimka govori o tome koliko nije svestan svog rizičnog postupka i koliko je time ugrozio i sebe i druge. Ja sam srećan što se sve završilo samo na trubljenju...
- Dzigi Bau
Naravno, svasta se ima videti po saobracaju.
Ja tako jednom stojim na semaforu sa dve trake, jedna za levo, druga za desno i pravo, a ja stojim za pravo.
Ispred mene stoji zena, pali se zeleno, zena ne krece. Ja rekoh, ájde, zensko, mozda joj treba malo vremena. Medjutim zena nema nameru da podje.
Zena je 'ladno sacekala da se upali crveno, i onda kada su svi stali, onda je iz te trake za pravo i desno,brzinski skrenula levo. Nisam verovao sta vidim ocima. To ti je slicna situacija kao kod ovog.
Ja tako jednom stojim na semaforu sa dve trake, jedna za levo, druga za desno i pravo, a ja stojim za pravo.
Ispred mene stoji zena, pali se zeleno, zena ne krece. Ja rekoh, ájde, zensko, mozda joj treba malo vremena. Medjutim zena nema nameru da podje.
Zena je 'ladno sacekala da se upali crveno, i onda kada su svi stali, onda je iz te trake za pravo i desno,brzinski skrenula levo. Nisam verovao sta vidim ocima. To ti je slicna situacija kao kod ovog.
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
Taj da nije tu sisao u gradu bi napravio jos gore nesto ...
Ti si trebao da upalis automatski sva 4 migavca to je bolje nego trubit , jer se on i onako usro da ne ode pravo jtamo mu onda nema izlaza
Ko ne zna grad njemu je dovoljno malo da napravi sranje , al sigurno i sam kad idem u BG muka me uhvati jer koliko god se ja pridrzavao ne mogu da vozim kao neko ko svaki dan se vozika tamo , isto kao neki be-ge-ac ne moze da vozi ovde na terenu gde znam svaku rupu dohvate se ravnice i gas samo upadaju u kanale kad izadje traktor iz njive i nanese blata na put pojma nemaju sta je to
Svaki slucaj treba uzimati sa rezervom
A da ne pricam o onima sto ne znaju na rikverc parkirati uvek ocesu nekog
Ti si trebao da upalis automatski sva 4 migavca to je bolje nego trubit , jer se on i onako usro da ne ode pravo jtamo mu onda nema izlaza

Ko ne zna grad njemu je dovoljno malo da napravi sranje , al sigurno i sam kad idem u BG muka me uhvati jer koliko god se ja pridrzavao ne mogu da vozim kao neko ko svaki dan se vozika tamo , isto kao neki be-ge-ac ne moze da vozi ovde na terenu gde znam svaku rupu dohvate se ravnice i gas samo upadaju u kanale kad izadje traktor iz njive i nanese blata na put pojma nemaju sta je to

Svaki slucaj treba uzimati sa rezervom

A da ne pricam o onima sto ne znaju na rikverc parkirati uvek ocesu nekog

- Sharpshooter
Ja ne želim da razmišljam šta je njoj na pameti.Dzigi Bau piše:Naravno, svasta se ima videti po saobracaju.
Sviram odmah čim se upali žuto.

Naravno informativno jednom, kratko, posle jedne nanosekunde, za svaki slučaj

Ako ne reaguje ni posle 5-6 sec, onda regularno nalegnem na sirenu.
Ne želim da razni polu-vozači i sebični likovi troše moje vreme.
Spavanje na semaforu je nepoštovanje tuđeg vremena.
A za te akcija, prespava zeleno, pa jedino ona/on prođe kroz semafor, bi vršio javna streljanja, kao opomenu.

- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
Svi mi koji volimo da trubimo 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Kad mi neko na semaforu zatrubi dok je još crveno-žuto, ja ubacim u rikverc i smanjim rastojanje toliko da ne može da me obidje. Onda sačekam da prodje zeleno, da se gospodin istrubi, pa na žuto pun gas i neka ga nek čeka idući ciklus na kome će biti prvi, pa eto biće mu ispunjena životna želja da bude najbrži sa semafora.
Onaj kome je sekunda toliko bitna, ne da nema vremena, nego nema elementarnog vaspitanja ni obazrivosti prema drugima. Zamisli da si u liftu najbliži vratima i čim lift stane, pre otvaranja vrata, te neko otpozadi ubode prstom u bubreg, čisto ono da se ubrzaš. Bahatost, bezobrazluk, nevaspitanje, neki kompleksi iz detinjstva i ko zna šta još...
Onaj kome je sekunda toliko bitna, ne da nema vremena, nego nema elementarnog vaspitanja ni obazrivosti prema drugima. Zamisli da si u liftu najbliži vratima i čim lift stane, pre otvaranja vrata, te neko otpozadi ubode prstom u bubreg, čisto ono da se ubrzaš. Bahatost, bezobrazluk, nevaspitanje, neki kompleksi iz detinjstva i ko zna šta još...
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- nikola
Ja na semaforu trubnem jednom, kratko, čisto kao "opomenu" tek kada vidim da nakon 2-3 sekunde od paljenja zelenog svetla vozač ispred mene ne kreće. Svakom se desi da se nešto zamisli ili da nešto drugo čačka po auto i ne vidi sam trenutak kada se zeleno upali. Ne trubim u trenutku kada je prelaz (crveno-žuto-zeleno), već samo kada sam siguran da vozač ispred ne vidi da se zeleno upalilo.
@911s: Ako daš gas i prođeš na žuto, po zakonu si prošao na crveno (pogotovo što nemaš tu brzinu koju bi imao da "hvataš" žuto u vožnji). Ali, mimo toga, nikad ne znaš kakva je budala iza tebe. Viđao sam razne kretene spremne na fizičke obračune u saobraćaju. Jednom su njih četvorica izašla i hteli da me biju zato što sam trubnuo njihovom drugu kretenu koji je izleteo iz sporedne ulice, direktno ušao u rasksrnicu, ali pošto iz nje nije mogao odmah da izađe, jer je imao vozila koja su meni išla u susret i sekla njegovu putanju, ostao je ukopan ispred mene. Jedva sam uspeo da zakočim. Čak nisam ni nešto silovito trubio, već više onako u znak negodovanja što je to uradio. U tom trenutku izlaze njih četvorica. Kreće rasprava kroz prozor, ali kad su skapirali da su mi u autu žena i ćerkica (u to vreme beba), onda se sve završilo na psovkama, pominjanju familije i pretnjama.
Od tada baš pazim kada je u pitanju isterivanje pravde u raznim situacijama i nadmudrivanju sa budalama. Bilo kakav stres, izazvan reakcijom budale, kao prethodno opisani nije vredan, pogotovo kada vozim ženu i dete. A znam i za slučajeve gde je dolazilo i do izvlačenja vozača iz auto koji je "na finjaka" pokušao nekoga da nauči pameti i njegovog fizičkog maltretiranja (to se najčešće događa kada je više budala u autu koji pravi prekršaj). Zato, oprezno sa takvim isterivanjem pravde na semaforu. Ima budala koje će za tobom da jurnu kroz crveno i da te jure dok te ne stignu. Tako nešto ti ne treba sigurno...
@911s: Ako daš gas i prođeš na žuto, po zakonu si prošao na crveno (pogotovo što nemaš tu brzinu koju bi imao da "hvataš" žuto u vožnji). Ali, mimo toga, nikad ne znaš kakva je budala iza tebe. Viđao sam razne kretene spremne na fizičke obračune u saobraćaju. Jednom su njih četvorica izašla i hteli da me biju zato što sam trubnuo njihovom drugu kretenu koji je izleteo iz sporedne ulice, direktno ušao u rasksrnicu, ali pošto iz nje nije mogao odmah da izađe, jer je imao vozila koja su meni išla u susret i sekla njegovu putanju, ostao je ukopan ispred mene. Jedva sam uspeo da zakočim. Čak nisam ni nešto silovito trubio, već više onako u znak negodovanja što je to uradio. U tom trenutku izlaze njih četvorica. Kreće rasprava kroz prozor, ali kad su skapirali da su mi u autu žena i ćerkica (u to vreme beba), onda se sve završilo na psovkama, pominjanju familije i pretnjama.
Od tada baš pazim kada je u pitanju isterivanje pravde u raznim situacijama i nadmudrivanju sa budalama. Bilo kakav stres, izazvan reakcijom budale, kao prethodno opisani nije vredan, pogotovo kada vozim ženu i dete. A znam i za slučajeve gde je dolazilo i do izvlačenja vozača iz auto koji je "na finjaka" pokušao nekoga da nauči pameti i njegovog fizičkog maltretiranja (to se najčešće događa kada je više budala u autu koji pravi prekršaj). Zato, oprezno sa takvim isterivanjem pravde na semaforu. Ima budala koje će za tobom da jurnu kroz crveno i da te jure dok te ne stignu. Tako nešto ti ne treba sigurno...
Poslednja izmena: nikola, na dan utorak, 1. mar. 2016. u 11:53h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Caletov poznanik je takvima koji trube odmah na zuto odgovarao tako sto upali sva 4 migavca, izadje iz auta i otvori haubu i samo slegne ramenima 

Fiesta!!
- nikola
Malopre u jednom primeru pomenuh izletanje, pa evo jedne situacije od jutros. I kad smo već kod trubljenja, da ovom nisam trubio, ne bi ni stao već bi uleteo u kružni tok kao manijak. To nikad neću shvatiti da neko u kružni tok (koji je regulisan saobraćajnim znacima) ulazi kao sivonja, bez da uspori ili stane. Takvi ili su krajnje bahati, pa misle da svi moraju da stanu zbog njih ili ne poznaju elementarna saobraćajna pravila. A potom je i vozač busa uhvatio priliku da prođe kroz kružni i natera me da stanem skroz. Trebao sam i njemu da trubim
[youtu_be][/youtu_be]

[youtu_be][/youtu_be]
- Sharpshooter
Ma samo sirenu na auto horn mod i uživaj.
@911rs: Umesto da kažeš hvala što mislite na mene, da li spavam ili ne, ti još kukaš.
Pa ima majku mu, razlike izmeću mip i miiiiiiiiiiiiiip?
@911rs: Umesto da kažeš hvala što mislite na mene, da li spavam ili ne, ti još kukaš.

Pa ima majku mu, razlike izmeću mip i miiiiiiiiiiiiiip?
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Drugacije na taj kruzni tok oko 17h i ne mozes da udjes.
- nikola
Oko 17h je druga priča. Tada sve stoji i onda se svi kreće po "pravilu rajsfešlusa". Ovde na snimku se vidi da nema gužve i da ne postoji nikakva potreba vozača koji nema prednost da se na silu ubaci...