udjoh i ja u klub lampice grejaca...tdci
Moderator: Dragomir
- limun86
- Poruka: 189
- Član foruma od: utorak, 15. dec. 2015. u 22:22h
udjoh i ja u klub lampice grejaca...tdci
i u moga mondise namigivala mi lamcica...eo ovako,na obilazenju slepera u cetvrtoj brzini stisnem pun gas i osetio se blagi trzaj..tek tek jedva da se osetio i upalila se tj treperila lampica. bez gubljenja snage,mogao sam ga navlaciti do 4500 obrtaja,normalno isao i dalje,bez dima. posle par km na pumpu sipao pun rezervoar i pola litre dvotaktola. sutra cemo videti kako i sta dalje
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Re: udjoh i ja u klub lampice grejaca...tdci
Geometrija turbine...sigurno je greška P132b
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- limun86
mislis da je samo turbina,a? ne mogu danas stici kod majstora na dijagnostiku pa molim boga da je samo turbina tj ta geometrija. jer ovde po citanju skontao sam kad su dizne,pumpa,pritisak...da treba da upadne u onaj safe mod (ako sam dobro rekao) ali kod mene nije jer kad sam krenuo sa pumpe lampica nije gorela i krenem non stop pun gas posle saltanja do 130,onda ga u 4 5 spustim na 1800 obrtaja i od jednom mu puknem do patosa gas ali ponovnog trzaja ni lampice nije bilo. reko aj da ga iscimam namerno da vidim dal ce opet kad ono nista. danas ce da stoji pa ako treba do ponedeljka ga necu dirati a onda kod majstora.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Po tome što si opisao liči na geometriju turbine. Naravno ništa bez dijagnostike. Prvo to pa onda sve ostalo.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
- limun86
ne znam ali cudno mi je da posle onolikog cimanja u voznji nije ponovio lampicu i uopste ne gubi snagu. ja danas ceprkao onu dijagnostiku na satu..nema nista. u ponedeljak ce kod majstora.
- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
M
Moze biti i do dizne kao npr meni.

Spoiler
Show
(velkoM)