Evo uđoh i ja u klub 18"...
Prodao sam moje 17-ke, za 300 eura, sa gumama. Bile su zaista odlične, i felne i conti gume, ali mnogo mi je sada lepši sa 18-kama.
Felne su "Platin", nemačke... Platio ih 250 eura. Savršeno prave, kao strela... proverene u mašini pre montaže, zaista idealne.
Gume sam stavio 235/40/18, Goodyear-Eagle, sa 5mm šare, ravnomerno trošene, ne bruje, ne čuju se. Gume sam platio 160 eura, sa motažom i balansom.
Felne sam sređivao i očistio ih i detaljno oprao sa ATAS-FORLEGOM i rezultati su izuzetni. Sve se skinulo, svaka fleka, tačkica ili mrlja... Tako da kad sam otišao kod vulkanizera, nije mi verovao da nisu farbane, sveže...
Evo o fotkica sređenih-opranih felni... Žao mi je što ih nisam slikao i pre čišćenja, ali malo sam žurio... kiša se spremala, pa nije baš bilo za fotografisanje...
A evo i koja na autu...
Znam... fali sada jedno malo spuštanje, ali biće i to ...
A evo koja fotografija sa strane... Žao mi je što nisam premerio raspon između točkova na osovini, sa onim starim felnama, ali čini mi se ovako od oka, da ovi točkovi štrče malo više napolje, od onih predhodnih. Tako da kad se gleda sa strane, u pravcu auta, čini mi se da tu više nema mesta ni za distance... Skoro pa se poravnalo sa krilima auta...Ne znam videću...
E sad auto što je prljav, to nisam kriv... Oprao sam ga pre neki dan, caklio se... I onda pade preko noći ova afrička blatnjava kiša i zasere ga kao da ga nisam ni prao...