Za pocetak zelim da se zahvalim svima koji su dosli. Bez vas bi sav trud bio uzaludan, ovako se nadam da vam je bilo dobro koliko je bilo i nama! Hvala sto ste se odazvali u ovolikom broju i doprineli tome da skup bude jos veci i bolji nego prosle godine.

Dok smo vozili revijalnu voznju bas sam se osecao srecno sto nas ima toliko
Dalje, veliko hvala svima koji su se potrudili da nam ovaj dan ucine prijatnijim i boljim - Grand Motors, Nensiko, Led Shop itd. Svako je svojim doprinosom uvelicao ovo druzenje koje ce nam svima ostati u lepom secanju.
Ovim putem bih zeleo da se zahvalim i nasem clanu Dejanu, poznatijem kao durateHE koji je izasao u susret sa FCS ovalnim nalepnicama - ima ih dovoljno, tako da ko ih nije dobio na skupu dobice ih, nikakav problem. Takodje hvala firmi Ideal Print iz Batajnice na izlasku u susret sto se tice ostalih nalepnica, tj radu do kasno u noc da bi sve bilo spremno na vreme (hvala Aleksa!)

Posto sam danas i pored sve dobre volje propustio par automobila da nadjem vlasnike/pitam za nalepnice, cimajte me na PP, koga sam uskratio, resicemo. Nadam se makar da su svi nasli male Ada Huja nalepnice, to sam nadam se zakacio svakome na vrata...
Od mene zasad samo ovih par slika, nazalost nisam stigao vise da slikam - bio sam zauzet pravljenjem zuljeva na prstima od lepljenja po vrelim staklima
Bice i neki video revijalne voznje, kasnije kad ga sredim.