Za kratke relacije el. auto je sasvim kul... ne arčiš auto sa SUS motorom da non stop radi u režimu obogaćene smeše zbog hladnog motora.
naravno, pod uslovom da imaš viška 20 i kusur hiljada dolara da ti bleji sa strane

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Oh da, ja zaboravio da mnogo njih zivi u Milwaukeeu, a radi u Chicagu ili Detroitu ili mozda cak i dalje, pa im je potrebno minimalno 300+ milja izmedju punjena.mbole piše:Pretpostavljam da u USA obozavanju da daju 22500$ za auto kojim idu samo do posla i svrckaju se po carsiji
U pravu si i ovde. Svi znaju da Americke familije imaju maksimalno jedan auto, nikako vise, a da avio saobracaj je nepostojeci, pa ce biti u velikom problem kada jednom u tri godine zele da odu na godisnji odmor. Rent-a-car agencije takodje ne postoje u Americi.mbole piše:A onda kupe drugi kojim ce ici na iole ozbiljniji put, il ako ne daj dva bozeta da odu tri put do grada...
Koliko se ustedi voznjom na struju moze se iznajmiti auto jednom u 3 godine kada bas moras da vozis mnogo.mbole piše:Koliko vekova mozes da se vozis benzinom koji kupiis za te novce?
Ja ne znam odakle tebi te silne teorije da su Amerikancima poslovi toliko udaljeni. Pa evo za pocetak u mojoj firmi retko ko vozi vise od 10 milja do posla. To znam zasto sto iz svakog suburbs mozes da budes u centru grada za 10-15 milja u najgorem slucaju. Mozda ima onih koji voze 40-50 milja dnevno, ali za takve nije elektricni auto jos uvek.mbole piše:Daklem za sad znas jednog coveka kome je posao na manje od 8 km od kuce
Ako pretpostavimo da ukupno znas bar 100 ljudi, sto i nije neka cifra, daklem 1%.
Bez uvrede, ali mi Srbi smo poslednji koji bi se trebali smejati drugima o "normali".mbole piše:Holandija: zemlja u kojoj su odavno dozvoljeni prostitucija i droge, pederluk je na ceni...
Daklem sve sto nije normalno, tamo je super, a sve sto je normalno je obicno zabranjeno.
Savrseno se uklapa u pricu o elektricnim automobilima
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni