Danasnji rental - 2016 Dodge Charger.
Moram priznati da sam se bas pozitivno iznenadio. Vozio sam prethodnu generaciju Chargera i bio je cist muscle car - bucan, neudoban, nije slusao u krivinama (meni su se sve spomenute karakteristike jako dopale), a ovaj je nesto sasvim drugo i prakticno nema manu. Enterijer je vrhunskog kvaliteta, nema ni najmanji komad jeftine plastike. Sedista udobna, sve je lagano na dodir ruke. Motor i menjac su me posebno iznenadili. 3.6L V6 sa 292 ks, ovo je najosnovnija verzija (postoje jos 370 ks, 470 ks, 485 ks i 707 ks verzije), ali nevidjeno dobro vuce. Na uzbrdicama i ne primecuje napor. 8 brzina automatik takodje fenomenalan, konacno odlican automatik u Chrysleru. Potrosnja nije velika za dimenzije (skoro 2 tone) i snagu, izmerio sam 32 mpg (~7.4 litre), oko 85% voznje autoput, sve vreme klima upaljena. Sve u svemu, fenomenalan auto.
E sad, sta mi se nije dopalo ...
- Jako mali standardan monitor. Isti problem imaju svi drugi Chryslerovi proizvode koje sam vozio (Dodge Dart i Challenger, Chrysler 200, itd.), jednostavno je premal u osnovnom modelu (bolje opremljeni modeli imaju vece monitore).
- Dugme za otvaranje rezervoara se nalazi na kraju vrata automobila. Jutros nikako da nadjem to dugme, obicno se nalazi ili pored volana ili pored sedista.
- I neko moje licno misljenje, ali mi je previse tih. V8 verzije su bucnije, a ja sam jednostavno ocekivao od Chargera da i V6 bude bucan.
I moji novi drugari koje sam danas upoznao.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.