Moderator: ace1
Onda bi trebalo da se zove RS400, ali taj marketing. cccTalladega_500 piše:Trebao bi da razvija priblizno 400 ks.
Znam, zajebavam samo.dule0911 piše:Nije samo marketing vec stara slava. Sierra rs500 je imala 200 i kusut ks pa se opet zvala rs500.
Konačno glas razuma!mbole piše:To je stari mit, koji veze nema sa stvarnoscu. Uopste sasija sa dvoja vrata nije kruca od one sa 4. Cak se cesto desava upravo obrnuto. Parce tankog pleka na sredini raspona, kao da ne postoji. Ali veci neoslonjen deo duzih vrata (posto B je stub dalje od sredine raspona), i te kako se vise uvija.
Lepota... ajd... svako svoj ukus.
Mada to meni mnogo vise lici na kopiranje starije brace, koja stvarno imaju samo dva sedista. Po sistemu "vidi Lolex, a za samo 100 evra"
Otvaranje duzih vrata je teze tj. treba vise mesta na parkingu, moraju dodatno da se oslanjaju posto je poluga prevelika, pomenuta "kazna" kad jos neko treba da udje...
Ne isplati se zbog malo sminke.
No... svako svoje veselje.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni