Samo da zakljucimo temu
Focus iz oglasa je pomalo za izbegavanja iz vise razloga:
1. Ceo je u sitnim ogrebotinama, pogotovo oko kvaka na vratima
2. Oljusten lak na prednjem braniku
3. Oljusten hrom oko grila prednje maske
4. Poceo da truli na trepni sa vozaceve strane
5. Iznad trepne kod vrata (gde bi trebale da idu providne nalepnice) izudaran od kamencica i poceo da truli sa vozaceve i suvozaceve strane
6. Radio ne moze da se ugasi, ako ti smeta muzika utisas skroz

7. Hrom na volanu poceo da se ljusti
8. Kod motora sa vozaceve strane imaju dva creva koja su zapecacena i ostavljena da vise i landaraju okolo, pokusao on da objasni sta je tu bilo i zasto je izvadjeno al nema ni on pojma
9. Motor je osetno trom, malo se probudi oko 2.500 obrtaja, ali to nije ono sto bi trebalo da bude
10. Servisi su radjeni tako sto odu u radnju, kupe ulje i oni im ga zamene, a napomenuo mi je da je prosli put zamenjen cak i filter goriva
11. Zadnji servis je uradjen pre vise od godinu dana i 17.000km, a pravog majstora nikada video nije
12. Kvacilo je pri kraju i moralo bi da se menja
13. Optika i balansiranje nisu radjenu kada su kupljene nove gume
14. Ceo je matirao pocev od farova, haube, blatobrana
15. Kada sam stisnuo kocnicu do poda od ABS nisam dobio ni A

Pokusao sam dva puta kao sivonja da zakocim ali on se samo polako zaustavio, koci ali ne grize kao sto treba, ne reaguje ABS cak ni tockovi ne blokiraju, tako da je remont kocionog sistema obavezan
16. Vozila ga zena, a muz nema pojma o kolima
Prednosti su sledece:
1. Izgleda lepo iz daljine
2. Ima nove Sava gume
3. Ne trese u leru, miran je i ne lupka nista u voznji
Mozda sam i pomalo grub ali kada mi neko kaze da je auto redovno odrzavan, da je u dobrom stanju i da nece da spusti cenu za vise od 100eur nakon svih ovih zamerki ja pomislim da je on lud, tj nije svestan kako dobar auto treba da izgleda, ili ja ocekujem previse od "dobrog" automobila
Nazalost, onaj Stilo koji je 3god stariji od ovog Focusa je u mnooogo boljem stanju i sutra idemo da ga provozamo do majstora i da se dogovorimo...
Ako neko ima nekog Focusa MK2 neka se javi... ali da je u dobrom stanju
Neko? Bilo ko? Javite se slobodno