Pozdrav svima .. Moze mala pomoc ?
Jel ima neko ideju, da li je vec pravio i da li moze da se postavi START STOP DUGME na mjesto upaljaca na mk2 Focusa 2008 god, tj. gdje i kako spojiti ?
Može da se postavi... može i da radi... samo mora ključ da bude u bravi na kontaktu... ima već gotovih rješenja...
Noć je doba u kojem i tri tačke imaju smisla...
-----------------------------------------------------------------------------
Ford Focus MK1 1.8 TDDi
Ford Focus MK1 FL 1.8 TDCi
Ford Focus MK2 FL 1.6 TDCi
Ford Mondeo MK4 FL 1.6 TDCi
Ford Kuga MK 2 FL ST Line 4x4 2.0 TDCi
Znam to za kontakt, ali nisam uspio naci na forumu pa sam otvorio novu temu ? Vidio sam na ebay prekidače sa svim, interesuje me samo gdje se i kako spojiti ?
Poslednja izmena: BojanM, na dan subota, 17. sep. 2016. u 17:23h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog:Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju. U takvim prilikama koristi opciju 'Odgovori'.
Poslednja izmena: FM III, na dan subota, 17. sep. 2016. u 19:52h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog:Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju. U takvim prilikama koristi opciju 'Odgovori'.
Ima kolega iz Sarajeva koji je sebi postavio dugme na C maxu a dosta cesto je u Tuzli tamo mu je zenina porodica... nije ovdje registrovan ali jeste na focus klubu Hr... ako te zanima mogu te povezati sa njim...
Ford Focus MK1 1.8 TDDi
Tako je... u ovoj varijanti na mjestu upaljaca stop nije u funkciji... a kontakt i kada bi se rijesio na dugme potrebno je rijesiti i zakljucavanje/otkljucavanje volana...
Ford Focus MK1 1.8 TDDi
U firmi imam kombi, matori t4, koji ima ovakvo paljenje na dugme.. das mu kontakt, pa tek na dugme palis.. mnogo retardirano i nema svrhe..
Do duse, ovde su to mehanicari odradili tako jer je nesto bilo u kvaru pa tako prespojili, a ne da bi bilo woooow efekta.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara