i ako mene pitas .. bucan je .. i po meni, to im je veliki mana, ne mogu da verujem da nisu mogli malo da smanje tu buku.. peugeot 308 sa istim motorom ima mnogo mnogo manje buke... jbg.. mozda nekome ne smeta .. ali realno ima ljudi kojima malo veca buka smeta .. a ja sam jedan od njih.. ne volim ni glasnu muziku u autu .. i nedavno nakon duze voznje od oko 1000 Km je onako smetalo.. i uopste vise nije bilo prijatno za voznju ... ali ok da ne odem previse u off.. vidim ima vec tema http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 38&t=25017 tek sad sam nasao... izgleda Almighty.shO i ja imamo isti ukus sto se tice auta
Elasticnost motora 2.0 Tdci
Moderator: ace1
- dados
- Poruka: 673
- Član foruma od: subota, 18. feb. 2012. u 13:10h
- Kontakt:
Re: Elasticnost motora 2.0 Tdci
Almighty.shO nije frka uopste, provozacemo se i videces... a inace, nasao sam na netu da dosta ljudi se zali na buku u focusu ne samo u srbiji vec i svuda po svetu
..
i ako mene pitas .. bucan je .. i po meni, to im je veliki mana, ne mogu da verujem da nisu mogli malo da smanje tu buku.. peugeot 308 sa istim motorom ima mnogo mnogo manje buke... jbg.. mozda nekome ne smeta .. ali realno ima ljudi kojima malo veca buka smeta .. a ja sam jedan od njih.. ne volim ni glasnu muziku u autu .. i nedavno nakon duze voznje od oko 1000 Km je onako smetalo.. i uopste vise nije bilo prijatno za voznju ... ali ok da ne odem previse u off.. vidim ima vec tema http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 38&t=25017 tek sad sam nasao... izgleda Almighty.shO i ja imamo isti ukus sto se tice auta
- Namce
- Poruka: 87
- Član foruma od: ponedeljak, 14. okt. 2013. u 12:49h
Sa elastičnosti i egr-a dodje se do buke i guma
haha
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
- dados
- Kontakt:
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9970
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
kolega resenje je jednostavno,promeni auto i uzmi pug 308
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- dados
- Kontakt:
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21700
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
lock, tema je izgubila svaki smisao.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4