Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Van piše: ...за све те буђаве фордове
To pale cene avio karata za Tajland? Davno bese, al povratna se kretala reda 1100-1200 USD i to iz Budimpeste.Ford_III piše:...
Odem na tajland i za 1500 € jedem pijem i uzivam 2 meseca.
...
Ja bi rado isao, ali pod uslovom da ja odlucujem sta cu da radim i gde cu da idem kad sletim na Kubu.911s [SK] piše:Na Kubu treba ići što pre, neće još dugo tamo potrajati ono zbog čega bi svi išli.
Kao i sa Egiptom, ko je bio - bio je, osim ako nije lud da sad ide.
Jel imaš neku preporuku za Tajland, u koja doba godine je najbolje, neko mjesto dobro kao u novom filmu Jasona Stathama haha...nisam porodican tip vec cisto avanturisticki!?Ford_III piše:Svake godine idem na tajland i svake godine placam sve manje i manje kartu. Odprilike 50€ svake godine jeftinije.kod nas iz srbije avion za kubu kao sto reko je preskupo ne isplati se
Samo jedna mala ispravka:Ford_III piše:Prelistaj ovu temu ima mnogo slika sto sam ubacivao i najbolje vreme je da se ide kad je kod nas zima jer je tamo leto i nema padavina.Kod njih nema zima ali od aprila do oktobra je kisno vreme od oktobra do aprila ti je extra vreme.
Totalno je druga priča kada se aranžman uzima preko neke od srpskih agencija. Pričamo o samom smeštaju bez troškova putovanja.Talladega_500 piše:Kuba je generalno skupa drzava za letovanje. Meni su trazili skoro $2,000 za najjeftiniji paket na 7 dana sa letom (takodje all inclusive). Vise nego duplo skuplje nego bilo koja druga Karibska drzava.
Moj prijatelj vodi svoju turisticku agenciju i kad sam ga pitao zasto je Kuba tako skupa, samo mi je odgovorio "supply & demand".
Van piše: ...за све те буђаве фордове