Auto kao auto nije los. Regal je dosta udobniji nego Insignia, to mu je mozda i najbolja karakteristika. Enterijer je u vecini poprilicno kvalitetan. Ima par jeftinih detalja, ali nista znacajno, vecina je izuzetno kvalitetna. Oprema isto dobra za klasu. Motor je 2.0L turbo sa 249 ks, sto znaci da je neki srednji paket opreme. Lepo vuce, ima snage na svim obrtajima, doduse i dosta je lagan za svoju klasu sa tezinom od 1,650 kg. Ono sta me je iznenadilo je koliko trosi. Izvukao samo 27 mpg sto izadje oko 9 litara. To je sa 90% voznje autoputem, sa upaljenom klimom, par puta sam ga zesce poterao, ali u sustini vozio sam ga normalno. Mislim da je poprilicno visoka cifra za samo 2.0L motor.
Negativno ... Prostor na zadnjim sedistima je jako mal, vidi se na slici, onoliko prostora za noge ima i moja Toyota Yaris. Prednja sedista su komotna i prostrana, ali opet prostor za sitne stvari je nepostojeci. Recimo za GPS, telefon, sitnis i slicno bas slabo prostora (takodje se vidi na slici).
U sustini nije los auto, ovaj ima cenu od $29,000 ... Licno mislim da ko bas hoce GM proizvod za identican novac moze da se kupi Chevrolet Impala. Jednako kvalitetan enterijer, ali V6 motor sa 305 ks (koji jednako trosi kao i ovaj 2.0L turbo) i daleko vise prostora - i na zadnjim sedistima i za sitne stvari za vozaca i suvozaca.

I na putu kuci naletim na novi Buick/Opel Cascada. Lepo izgleda, ali nije vredan $33,000 - posebno zato sto je jedini motor u ponudi samo 1.6L turbo.