Evo mene. Nisam imao net skoro dva dana. Crko Orion (provajder, ne Ford), ništa novo. Nisam bio kod električara, nije imao termin.

Zamenio sam akumulator sa ujakom (inače stručnjak za audio elektroniku, mada nije neki posao al za svaki slučaj neki električni čovek je dobro došao), međutim problem je ostao, i sve je gore. Sad počinje da trese posle 500m vožnje, tek što počne da se greje. Čini mi se kako je hladnije vreme da je problem sve više naglašen. Pali i dalje iz prve "na pola ključa". Kad se lepo ugreje dešava se sledeće u leru, sitsnem kvačilo, pusitm ga i on uradi nešto kao "aaaaa!". Često pomera obrtomer po malo kad stistam kvačilo u leru. Trese se i u leru i u vožnji, kao da secka, "rže". Možda plivajući, možda senzor kvačila, možda kamen u glavu pa lezi da spavaš. Bedak ljudi, pomagajte!

Majstor Sava kaže, dovezi ga u ponedeljak i ostavi ga da ga provozam, da vidim šta se događa. Dijagnostika ništa ne pokazuje osim tih električnih stvari, mislio sam izlečićiu ga dobrim akumulatorom. Ne pali lampicu grejača ni na 3000 obrtaja ali teško ubrzava, kao da ga nešto sputava, ko da ima neki otpor.

Kako bre ako neka dizna ne radi kako treba, kako ne pokazuje ništa na kompu? Prešao sam na šljivu čačanku. Ribu ne mogu da vidim očima