Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ne diraj slatkišaSharpshooter piše:Samo da prestane da se plaši vožnje u kolima.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Na presretačima, s vremena na vreme, menjaju tablice, tako da kačenje slika sa tablicama ili pravljenje nekakvog spiska (baze) tablica, nema nikakvog smisla.Nedeljkovic piše:Takodje mislim da ne bi bilo lose ni pokrenuti novu temu "Presretaci" gde bi smo kacili slike, brojeve tablica itd...
To nisam znaonikola piše:
Na presretačima, s vremena na vreme, menjaju tablice, tako da kačenje slika sa tablicama ili pravljenje nekakvog spiska (baze) tablica, nema nikakvog smisla.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Meni kada blicaju a ja preticem 120 boli me uvo za sve.dule0911 piše:Mene izrazito nerviraju kad krenu bahato da se ponasaju, do sada mi se vise puta desilo da maltene hoce da me izguraju iz trake, vozim u levoj traci lupam 90-100 iza drugog automobila, preticem autobus, on se pojavi sa 180 iza mene popali sva ziva svetla i uradi naglo kocenje do pred 5cm mog branika u nadi da cu sta, da se teleportujem?