Nisam neko vrijeme ovdje pisao pa da nadopunim..
Malo sam se poigrao pa vosak stavio samo na desnu stranu gepeka, da se vidi koliko se manje prlja kad je vosak gore
Prije par dana kamera otkazala, naručena verzija koja ide umjesto brave
Isprobao desni prag da vidim kako naliježe - super je sve, samo moram pričekati žabice te prvo sanirati bitumen na pragovima, kod kotača otpao komad. A nebih da to ostane ne zaštićeno

Odradio zamjenu zimske/ljetne. 190.600 km..
Još 8.000 km i 100tka kako je kod mene.
Da ne prođe sve glatko, pobrinuo se vulkanizer.
Kad mi je montirao gume na felge, 3 okrenuo da budu s lijeve strane.. Otišao kod njega, okrenuo ju i onda mukte skinuo ljetne i montirao zimske.
Jedino što moram slijedeći tjedan na optiku, vidim da su mi ljetne pojedene malo sa unutarnje strane.
Gornja slika je od 23.11.2015. sa 168.000 km, do Nove sam otprilike prešao 2-3.000km pa nek bude 171.000 km za završetak 2015.-e
Znači cca 20.000 km u ovih godinu dana..
U srijedu odradio geometriju kotača na Hunteru u VT, km 192.200, cijena 28 eura.
Jučer malo otoplilo pa sam isprao odozdo, da maknem sol i blato.
Ponovit ću još jednom na proljeće, malo detaljnije.
Moram pohvaliti Nokian WR D4, danas na 12C na mokroj cesti držale jako dobro. U trećoj po gasu i nije proklizao bočno, brzina oko 65-70 km/h.
Zavoj kod šećerane, izlaz na glavnu cestu prema Mađi.
Pragovi idu na saniranje na proljeće, zato i nisam stavljao ukrasne pragove do sad.
Jučer odradio i podno osvjetljenje..
Postavio sam ih ovdje:
Link za led cijevi:
https://www.aliexpress.com/item/2PCS-lot-30CM-Flexible-led-Tube-Strip-White-car-styling-soft-Daytime-Running-Light-DRL-Headlamp/32623140670.html
Odabrao bijelu boju i baš je bijelo, mada na slikama baš i nije.
Uglavnom, zadovoljan.