Ili zna nekog ko prodaje mondea a da se zna u kakvom je stanju
Uzeo bih mondea do 2200€
Samo je pitanje da li za te pare moze da se nadje neki dobar primerak ?!?

Sto su prilicno idealni uslovi da plivajuci zamajac vrisne pre vremenaWllad piše:...
Ja nemam nameru da silujem auto u gradu i nisam jak na gasu ne zurim nigde i za sve imam vremena
...
Focus mk1 1.8 tddi sa 66kw nema plivajući... Mondeo mk3 2.0 tddi ga ima i najskuplji je set kvačila, tako da toliko o stručnosti tih servisa.Wllad piše:Prosle nedelje sam bio u servisu u Staroj Pazovi gde izmedju ostalog rade i fordova vozila, nzn kakvi su i kakva iskustva vozaci imaju kod njih ali zakazuju preglede i poravke i po dve nedelje unapred pa pedpostavljam da i znaju nesto, tu su mi rekli da ford od 66 Kw nema plivajuci kao i da taj ford sa oznakom TDDI nema problematicne dizne i ima lanac, kao i da vlasnik servisa ima jednog tddi od 66 Kw bez plivajuceg, e ako su me slagali onda sam slagan![]()
A procitao sam na vise mesta da taj od 66 Kw nema plivajuci, ali kao sto rekoh nisam ga rastavljao niti znam da li ima ili ne, nmg da nadjem nigde na netu fabricke podatke osim koliko mu vremena treba za saltanje
Wllad piše:Uzeo bih mondea do 2200€
Nemoguća misija.Wllad piše: ...tako da sam smatrao da bih mogao da priustim neki mondeo u dobrom stanju i da bar 50 k necu imati neka veca ulaganja sto je za mene nekih 4-5 god.