Ciscenje sigurno ali najverovatnije i zatvaranje.
Zuji sve zivo,mislio sam iz auta da je neka remenica nesto ali kad sam podigao haubu vidim da je iz creva od turba sto ulaze u hladnjak curelo ulje
A i otac mi je rekao da je dolio jednom ulje...tako da je turbina u pitanju pa cu da pretstavim problem forumu da bi ljudi mogli da uporede sa njihovim tddi motorom kada posumnjaju na nesto slicno.
Taj fokus smo zajedno koristili otac i ja do pre 2 godine kada sam uzeo tdci,od tada se vise i nije gledalo pod haubu

a i pre toga je samo jednom zamenjeno 2 rolera i to je to.
Auto je kod nas vec 6ta godina,ranjeni mali servisi kad se stiglo,hauba se nije otvarala itd,tddi,neunistivi

bolji od golfa dvojke
Inace auto se redovno tera po brdima,potocima i tako to menja ladu nivu.
Otuda i razbijena mrezica u prednjem braniku na slici gore,terao ga tatko kroz reku pa razbijao led njime...Celo podnozje obicno ode u reku,preko pola tocka
Inace taj auto je u Zagubici a ja vec godinu i nesto u Majdanpeku,cekam da stignu kljucevi iz kine pa idem da ga malo dovedemo u red koliko se moze za jedan dan.
I da kazem da me zvao zimus jer se zabrinuo sto na -20 verglao duze,obicno je palio na pola kljuca,posle savetovanja resio je da pogleda kad otopli.
I naravno kad je otoplilo ni traga ni glasa od njega
Moj auto je susta suprotnost