ace1 piše:toliko o losim trapovima i kontroli proklizavanja

I o "usranim" amerikancima.
No, boze moj svak iciga hvali svoga konja. Sto bi iko iz evrope hvalio amerikance koje nema na trzistu tu, niti im je kampanja orjentisana na ovo trziste.
jedan post quote sa druge teme od Ace1 ali post je vise za ovu temu
Ja ekstremno gotivim celu njihovu pricu do osamdesetih ,a posle su izgubili smisao.
ja sam americku proizvodnju i americke kompanije ( pa i one multinacionalne ) gotivio i gotivim iz prostih filozofskih stavki.
Stavka 1. - cena - dobitak. Bez puno sminke, zna se sta dobijes za koju cenu.
Stavka 2. - Ko hoce da divlja sa automobilom dobije automobil za divcljanje, ko hoce da vozi decu u skolu dobije automobil za voznju dece u skolu.
Stavka 3. - Luksuz =\= sport. Drugim recima luksuzni automobili ne treba da budu i sportski.
Stavka 4. - Terenac je terenac. Nema tu mnogo nekog palamudjenja, terenac samo moze da bude u vecem paketu luksuza i komfora.
Stavka 5. - Postoje i luksuzni i sportski i terenski automobili koji moze - siromasniji covek da priusti sebi ako hoce malo vise luskuza sportskih osobina ili pak terensko vozilo.
Cetri stavke koje cesto evropske marke nemaju. Nijedna( sem volva ) Sto je evidetno kod jedino Forda koji je sada u evropi proizveden ali idalje pati od americke filozofije.
I niko ne moze da me ubedi da NACIONALNOST inzinjera i dizajnera automobila ima neke veze. To je prosto receno diskriminatorski stav. Nemacka ili Kineska mehanika uz dobre inzinjere i mehanicari i jedna i druga bice dobra.
Sa druge strane pored forda cu zbog toga uvek da volim japance jer su na neki nacin slichni filozofiji americkih kompanija. Stavka jedan je ista, a grade sportske automobile koji su.. pa sportski do bola. Ne mare puno kako izgleda, samo da je aerodinamichan. Kod njih se zna kada se pravi sportski automobil SVAKI Detalj je pravljen u cilju bolje kontrole, brzine itd.