Heh, pa mislim da je vreme za neki update teme
Auto je i dalje u vlasnistvu, prosao je i sito i reseto i nece nikako da umre. Cak, štaviše, sve više traži da skita
Za ovih pa skoro godinu ipo dana smo rešili trapove, boje, malena oštećenja, kočnice i trapove. Jedino još menjač nisam smislio da promenim, ali otom potom
Od poslednjeg updatea, nabavljeni su napred Bilestein B4 amorti, pozadi su ostali trvrdo punjeni(u planu Bilstein, al mi se nikako ne da da dodju na red) i Eibach pro Kit. Auto dosta udoban, visina prava.
To je nekako ovako izgledalo, u društvu starijeg gospodina.
Pa onda opet odem da pogledam šta se dešava na prošlom Ford dyno day-u, listam malo oglase i na pola dana Sale, Dizda i ja skoknemo do Bjeljine, po neke malene točkove.
Slika je u putu, malo smo u pretovaru
I na kolima je to koji dan kasnije izgledalo ovako
Medjutim, pored redovnih održavanja usled učestalog putovanja morali smo i sanirati prednji branik privremeno(majka napravila rupu od 20tak cm), pa je to par meseci bila glavna atrakcija.
I sad meni najdraži deo, ono što sam priželjkivao još od momenta kada sam se odlučio za baš ovaj primerak
Pre i posle
Boja je audijeva, Ly1c( Immola Yellow), auto je potrebno jos dodatno ispolirati.
Tockovi takodje ofarbani u Audi gunmetal sa mat lakom.
U globalu, prezadovoljan autom. Malo trosi, ima gasa, jeftino održavanje.
Na Navaku se odlično pokazao, ima prostora za poboljsanje vremena 1.39.8, samo treba biti čiste glave na stazi, auto može
i slika od juče, svi su tu iako malo duvka na crevima interkulera (Gumice kupljene, nikako da ih zamenimo)