Erg ventil i chek engine
Moderator: Dragomir
- VLADIMIRP
- Poruka: 11
- Član foruma od: sreda, 1. jun 2011. u 15:49h
Erg ventil i chek engine
Pozdrav svima.
Od vozila trenutno imam mondea 2.0 tdi 2007 g .Pre nekih dve nedelje prvi put mi upalio grešku odem na dijagnostiku izbaci greška erg ventil kao pad napona neodradi kako treba P1335 šifra te greške , resetuje majstor preko dijagnostike grešku skine i opere sve od dovoda gasova preko ventila do glave motora .medjutim to nije to sedam u vozilo i sve je funkcionisalo dok nisam na otvorenom putu postigo brzinu od nekih 105 km /h gde opet pali grešku,opet kod majstora na dijagnostiku opet ista greška znaci trebo bi da je on. kupi se novi delphijev erg ventil montirano danas i probam na zatvorenom delu puta obilaznice 180 km/h nepali se greška probam sve vrste malo maltretiranja ja srecan reko saniram kvar .Medjutim veceras ponovo na otvorenom putu nekih 120 km/h pri obilaženju opet upali grešku .Dali je neko nekad imao takav problem ili varijanta šta može još biti .
Hvala u napred i molio bih odgovore.
Od vozila trenutno imam mondea 2.0 tdi 2007 g .Pre nekih dve nedelje prvi put mi upalio grešku odem na dijagnostiku izbaci greška erg ventil kao pad napona neodradi kako treba P1335 šifra te greške , resetuje majstor preko dijagnostike grešku skine i opere sve od dovoda gasova preko ventila do glave motora .medjutim to nije to sedam u vozilo i sve je funkcionisalo dok nisam na otvorenom putu postigo brzinu od nekih 105 km /h gde opet pali grešku,opet kod majstora na dijagnostiku opet ista greška znaci trebo bi da je on. kupi se novi delphijev erg ventil montirano danas i probam na zatvorenom delu puta obilaznice 180 km/h nepali se greška probam sve vrste malo maltretiranja ja srecan reko saniram kvar .Medjutim veceras ponovo na otvorenom putu nekih 120 km/h pri obilaženju opet upali grešku .Dali je neko nekad imao takav problem ili varijanta šta može još biti .
Hvala u napred i molio bih odgovore.
-
- Poruka: 850
- Član foruma od: subota, 6. jun 2015. u 17:43h
Re: Erg ventil i chek engine
Prvo pitanje koja je cena tog egr ventila sto si uzeo pa ti opet pravi muke? Trebao si malo prelistati svi mi ovde imamo zatvorene egr ventile tj ociscene pa blokirane. I samim tim nemamo problema(lampice,crne zavese,nemiran rad motora itd..) Jako mi je zao sto si bacio novac no sta je tu je,pamet u glavu sledeci put i informisi se. Javice se neki kolega sa identicnim motorm kao ti u monedu,posto je kod tebe egr elektronski regulisan.pozz
- VLADIMIRP
ako se blokira erg kod mene nemože da se iskljuci lampa chek engine a bode oci non stop ,18300 delphijev placen rsd
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21580
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
mondeo mk3, mk4 ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- mbole
- Poruka: 15001
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pitaj bokija za koliko ce da ti je iskljuci: https://www.fordclubserbia.org/forum/vi ... 94&t=19067
Djak pesak 

- VLADIMIRP