Nisu ti je carinili, to je samo PDV
Jel ima neko još da je probao Daily Roads Voyager (Car dvr aplikaciju za telefon)?
Koristio sam je u više navrata, po par nedelja. Ali, od kako sam sve kamere nabavljene za testiranje rasprodao, evo već skoro 2 meseca koristim samo tu aplikaciju. Poenta je samo imati telefon sa dobrom kamerom. Ja sam uzeo neki stari ženin Samsung, koji je otpisan (pošto je kupila novi). Telefon nije nešto, ali je kamera odlična, a bitno je što je samo 4 inča, pa lepo stoji u nosaču na šajbni, nema veliku težinu i ne trese se. Do duše, za to sam morao da nabavim poseban nosač, koji nema mnogo zglobova i koji je kompaktan, da bi slika bila stabilna.
Prednost je što softver koristi GPS telefona, a koristi i Google mape, pa kada pregledate snimak, pored toga Vam stoji Mapa i pokazuje gde je tačno ta lokacija koju gledate na snimku. Ovo je stvarno vrh, pa još besplatno
P.S. Prikazuje i trenutnu brzinu kojom se vozilo kreće (po GPS-u), čime se potvrdio svoje sumnje u to da cajger ne pokazuje dobro brzinu (kazaljka pokazuje 4-5 km/h više nego što se inače krećem, što nije loše zbog radara

).