Ford Fokus 1.6 tdci 109ks titanium karavan,od opreme 4 podizca,dvozonska digitalna klima,senzori svetala,senzori za kisu,tempomat,6 air begova,pracenje farova puta (kako ga vec zovu),alu felne,zatamljena staklad,naslon za ruku,polu kozna sedista,zatamljivanje srednjeg retrovizora,podesavanje volana po dubini i visini i jos po nesto...
Auto je kod mene vec nekih dva ipo meseca,prvi dan je oteran kod majstora na pregled i servisiranje,na obostrano zadovoljstvo servis je bio radjen tako da smo samo ulje i filtere izmenjali.Auto je kupljen sa 130000 km ja sam do sad nekih 3000km jos nabacio,i mogu reci da sam veoma zadovoljan autom.Sobzirom da mi je ovo prvi dizel u mom vlasnistvu i da nije velika kubikaza i konjaza,veoma fino povlaci i ide,drzanje po krivinama zadovoljavajuce mada imam tesku nogu,pa se treba i privici na duzinu da ne bezi.Bucnije kad se predje preko 120 al naviknucemo se,a i to resi muzika.
Odmah su se nabacile i nove gume,koe veoma dobro gaze ovaj sneg za dimenziju koje nose upitanju su vintera 225 45 17
U planu su neka sredjivanja tipa
da pronadjem rucicu menjaca u sivoj boi,prsten za upaljac da se napravi il nadje,da se stave i pozadi lajsne na pragove,parking senzori da se ugrade,izduv neki i papucice da se stave i razmisljanje dal spustiti auto i dal ostati na sedamneskama il staviti osamnestice jer je carsiski put i ivicnjaci haos,a i cesto vozim po makadamu.I da najveca investicija ce piti (i potraznja) da se nadju zadnji kacket,pragovi i prednji nastavak ili lip za pranik