Hahaha

nisi jedini koji je to rekao
U principu nista vau. Ali ja sam najpre takav da auto nema mrvu u sebi. U proseku 3 - 4 dana ga perem, mazem, poliram

Koristim neku hemiju koju sam, sam odabrao

Nikad nisam voleo kad neko namaze enterier a on se sija kao ogledalo, meni licno izgleda ciganski. Inace ja koristim, mleko. Koje je po meni neka zlatna sredina, da sjaj ali ne previse. Takodje za odmascivanje koristim odmascivac domace proizvodnje, koji pere bar deset puta bolje od K2 Akre. I sto je jos bolje, moze da se koristi na platnenim povrsinama. Za poliranje, koristim 3M zeleni cep, i anti hologram 3M, po meni je zadovoljavajuca kombinacija, i do sad sam bar 20puta koristio i svi su ostali bez texta. Polirku stavim na 1000 obrtaja i lagano prelazim auto, svaki deo po 3--4 puta. Imam dosta hemije od Sonaxa, ali to bas kad zatreba, u smislu za mazanje koze, neke blaze fleke itd. Imam jedno 10ak magicnih krpa, sa kojima sve zivo obrisem, procackam

Takodje imam i jelensku kozu od Sonaxa koju sam uzeo preko. Posle poliranja, svaku tackicu paste operem, sve falceve prozora, vrata, stopaljki,farova, lajsni itd

i to vise puta. Perem ga na zeton, posle svega, odmastim sarke svih vrata, operem i obrisem vrata od dole. Onda opet brisanje jelenskom, svakog milimetra auta. Stakla iznutra operem od 2 do 3 puta. Premazem plastike 3-4 puta. Odmastim radkapne - felne i to je to

Kao sto rekoh, 3 - 4 dana efektivnog rada u jednom danu oko 5-6 sati

Inace uvek vadim ceo enterijer napolje. Sva sedista, sve tepihe perem ih dubinski. Imam tone slika, ali postavicu par
Ovo je ta zelena
Pre sam radio sa svojim usisivacem dubinsko pranje, ali nemam zivaca da budem toliko pognut i jednostavno zamara. Jer u mogim situacijama ne mozes prici svakom coskicu. Za 45min rasrafim ceo enterijer, pocupam i operem kao covek, za 1h vratim sve nazad. Napolju se brze osusi, i posle pranja prodjem suvim usisivacem par puta po tepihu i sedistima

To je neka moja izmisljotina, meni deluje da je tako mnogo bolje i lakse
PS ja sam ludak, koji i sa svim tim nije zadovoljan
Jedno vracanje u zivot. Uzeo ga u Austriji. Stojao je u ambaru oko 1 godine, jer mu je hucala plivajuca remenca alternatora, puklo crevo turbine, prazan aku, cd plejer se sam od sebe palio, i nesto lufta u trapovima.

Sto je jos zanimljivo. Te felne sto su na 307ci, to su ustvari od te 206ce, do koje sam dosao preko tih felni. Prvo kupio felne, pa onda dosao da vidim auto, i kupio i njega

I jos zanimljivije, u gepeku 307ce dva 5ice, kavezi, sa 3 kera u njima. Koje sam nosio iz SRB za Austriju. Koji su trebali da lete za Egipat. Na aerodromu nas odbiju, jer je jedan od njih poceo da laje iz dosade, nismo mogli da ga smirimo i na kraju ih vratim u SRB