"Popravio" sam problem sa CDom na radiu

Od 4-5 na otpadu koje sam probao ovaj je bio jedini koji je bio ispravan, sa okvirom koji nije polomljen, relativno cist i neizgreban. Jedina mana - verovali ili ne, nema AUX. Izvadjen iz C-max sa tonom opreme, bas me zacudilo, kad se pritiska cd/aux dugme, samo cd selektuje i nista vise

Ali nema veze, cd radi lepo, tako da ce posluziti sasvim ok. Odmah se oseti i razlika u zvuku iako su zvucnici ostali stari - hteo da uzmem od mondea mk3 titanium elipse, ali nije ih bilo na otpadu.
Pripreme za novi zimski set i ugradnju plina
Copavac po visini tacno stane do ivice gepeka, taman kako treba. Po obimu malo veci (posto je uzet iz fusiona, 15'), ali je bitno da je skoro 5cm tanji od fabrickog, sto je najbitnije. Nov, nikad upotrebljen. Uzeo i stiropor iz fusiona, uz malo ukrajanja ce stati taman pored copavca za ove ostale stvari (vec ima rupe za kuku, trougao itd), tako da ce pod gepeka opet biti ravan i bez prepreka pri utovaru.
Radkapne nisam nasao nijedan kompletan set pa sam pokupio sta sam nasao. Ako neko ima ovu petokraku sa slike (ili dve, jedna od ove tri je uzasno izgrebana), neka javi (14').
Kad sam vec bio na otpadu, zamenio vrljavi retrovizor jer je neko ranije stavio od pre restyle-a. Posto nosaci na soferci nisu isti, imao je sitne vibracije kad se vozi malo brze, tako da je i to sad reseno. Pored toga novi retrovizor ima vece ogledalo koje je u boljem stanju od starog.