Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fusion 1.4 tdci slabo vuce

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
SKOLE
Poruka: 137
Član foruma od: utorak, 22. sep. 2009. u 03:41h

Fusion 1.4 tdci slabo vuce

Poruka od SKOLE » četvrtak, 25. jan. 2018. u 13:35h

Ne mozemo rjesiti kvar na Fusionu, 1.4 tdci. Auto bas slabo vuce ,i u leru slabo prima gas, na izvisenjima vecim treba prvu vratiti.Mjenjan agr protokomjer cak i turbina stavljana nova,nista se nije promkenilo.Auto ne izbacuje nikakvu gresku?Da li ke neko imao slicnih problema?Hvala unapred.

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Re: Fusion 1.4 tdci slabo vuce

Poruka od FiestaBG87 » četvrtak, 25. jan. 2018. u 17:38h

Kad sam imao problem sa diznama slabije je vukao možda 20-30%, gasio se u vožnji, kad sam bio u servisu dolazi devojka znači njen ide ko na jednom klipu, stisnes gas i nista, mislim da su i oni menjali dizne, na koju dijagnostiku je kaceno? Meni je pokazivalo da pri verglanju i radu jedna dizna ima manje parametre.

SKOLE
Poruka: 137
Član foruma od: utorak, 22. sep. 2009. u 03:41h

Poruka od SKOLE » petak, 26. jan. 2018. u 19:25h

Nikakvu drug kresku ne izbacuje, sto je najgore. Jos je ostalo samo dizne da nadjemo negdje i probamo.

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Poruka od FiestaBG87 » petak, 26. jan. 2018. u 19:43h

Imam delfi dijagnostiku pa mi je pokazalo pad pritiska, idi u normalan servis nek pogledaju, imam tri dizne ali jedna od te tri nije ok, radio je auto ali rekoh ti manje snage i kad se bas bas zagreje u letnjim danima nije hteo da upali dok se malo ne ohladi, kad se poveže na dijagnostiku i zavergla tačno se vidi da ima manje vrednisti.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“