Od opreme auto ima:
- grejac prednje soferke(bez tog nisam hteo da kupujem auto)
- grejace sedista
- standardni grejac zadnje soferke
- ESP
- fabricki xenon sa prskalicama(jos nisam provalio kako se ukljucuju one

- kozna sedista u full-u i vozacevo elektropodesivo u svim pravcima
- digitalnu dvozonsku automatsku klimu
- neku multimediju dobio umesto fabrickog radija
A nema:
- tempomat i
- zadnje podizace elektricne
Evo par slika, al bice detaljnije kad bude opran

A Ford ne bi bio ford da nesto ne zajebe u startu i javno da se zahvalim Montoyi za slepovanje i voznju kuci, jet sam.posao do njega da pretresemk auto, al kad on derpe ugasi se ispred ulaza u Jagodinu. Sreca pa je Fordov servis bio blizu, odvezli do njega i ustanovili da nema goriva u filteru. Jutros su navukli gorivo, a zacepljen je bio dovod goriva. Isipana nafta iz njega a ona boje kafe i sve ima neki sljam kroz nju( sipano na Nisu kad sam krenuo iz Nisa kod stop shopa, i zato naftu vise nikad na NIS-u necu da sipam)
Jos utvrdili da pumpa u rezerviaru ne radi( sad dal je ima ili nemam nemam pojma, al im po broju sasije program kaze da ima) a vec ce mi neko reci dal je to ima ili nema. Tako da je focus danas, konacno dosap u Vidovo gde ce sa odmori neki dan, dok se prolepsa vreme, i da se registruje.
Sta je u planu:
- za pocetak obraditi diskove, jer se oseca na papucici kocnice da su krivi
- uraditi sve servise
- ubaciti tempimat, ili sa alija onaj u rucic za kontrolu radija ili zameniti trokraki volan za cetvorokraki sa komandama za tempomat
- videti da li ima instalacija za zadnje elektricne podizace, i ako ima ubaciti ih, ako je isplativo.
Toliko za sad, pa za dalje bicete obavesteni

Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk