Interesuje me sta vi mislite o tome.

Poz.... Hvalaaa...
Moderator: ace1
Bivan piše:Bio i video, ne isplati se za te pare, sav je sjeban. Ima V 4 1800, ali neispravan, ne zna ni sta je motoru, ne moze ni da zavergla, unutrasnjost sva unistena, a bogami i trulav na sto mesta.![]()
Pozdrav.
Ja sam pitao coveka da li bi prodavao u delove, ali nije zainteresovan...Taunus 17m piše:Bivan piše:Bio i video, ne isplati se za te pare, sav je sjeban. Ima V 4 1800, ali neispravan, ne zna ni sta je motoru, ne moze ni da zavergla, unutrasnjost sva unistena, a bogami i trulav na sto mesta.![]()
Pozdrav.
V4 1.7 a ne 1.8![]()
![]()
![]()
Nego mozes li mi proslediti br telefona lika koji ga prodaje mene bi neke stvari interesovale?
Mene bi zanimala centralna konzola i papucice pedala, kao i nesto delova od motora.Bivan piše:
Meni bi trebala hauba sa tog caprija, jos jedna mala lajsna i satovi. Ako uspes da se nesto dogovoris, i ako trebi ne treba u kompletu mogu da uletim sa nekom lovom samo za ove delove.
Poz.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Lajsna se nalazi sa unutrasnje strane na srednjem stubu, nisam siguran da li mi treba leva ili desna... Ajde vidi ako hauba nije pobegla da se dogovorimo nekakovan piše:Koja ti lajsna treba , mozda je imam , kao i haubu od mk I sa grbom . Bar sam je imao pre 10ak godina , nadam se da joj nisu izrasle noge
Prednji blatobrani su da kazemo u dobrom stanju, a zadnji su dosta truli, lim se raslojio, krcka kao cips. Hauba je ok, ali je jedan cosak kriv, verovatno na silu otvarana pa...Taunus 17m piše:Moram da te razocaram prijatelju i meni treba hauba,centralna konzola i neke lajsnice tako da bi ja kupio ceo auto.
E sad ti si video auto,reci mi u kakvom su stanju (sranju) blatobrani?