Ako je i neka je!
Inače već par dana malo aktivnije vozim bicikl, po Doboju i okolini. Koliko ima bahatih vozča, da te ne *ebe ni 2%, kao da me nema, ili se ponašaju kao da sam totalno ne bitan u saobraćaju. Kad vozim ponašam se kao i drugo vozilo, čak i spreman da napravim ustupak. I baš juče, idem lagano, oko 20 na sat. Dolazim do raskrsnice gdje ću skrenuti lijevo. Pošto idem lagano, čujem auto iza sebe, ja idem na pola metra od desne ivice puta. Pošto skrećem lijevo, 25-30 m prije skretanja pogledam iza sebe, vidim on ide istom brzinom kao i ja, na 5 m do skretanja ponovo uradim isto, vidim on iza mene. Pređem na otprilike sredinu puta (nije obilježen linijom), i kada sam prešao on meni svira. Tu ima proširenje sa lijeve strane, stanem i onako pokažem rukama kao nije mi jasno u čemu je problem. On meni nešto maše rukama i ode. Nije mi bila namjera da se svađam, samo me zanimalo šta mu je smetalo...
Da ne pominjem koliko mi se puta desilo da tik prije raskrsnice me pretekne i onda skreće desno, tako da ja moram da kočim, a neki dan zamalo se nisam zakucao majmunu u branik, jer me tako isjekao.