Кинеску мултимедију, заједно са паркинг камером, платио сам свега 67,75 КМ или приближно 34,37 евра, при том достава у БиХ је бесплатна! За Србију нисам упућен. Стварно ми није јасно како им се исплати.

https://www.aliexpress.com/item/2-Din-7 ... 4c4d4TaF9e.
Спајање мултимедије на фордове каблове је врло једноставна ствар, под условом да имате одговарајуће адаптере. За све оне који су у БиХ, можете их пронаћи на сљедећем линку:
https://www.olx.ba/artikal/26852174/iso ... ocus-1426/
Сви остали који хоће да уштеде коју пару, морају спајати каблове са „ISO“ конектора, који су дошли уз мултимедију, на сљедећи начин (захвалите чика Болету за ово објашњење шеме каблова, као и за пар савјета које сам сумирао у двије реченице @mbole):

Изолацију на старим кабловима потребно је загулити у дужини од 7 – 10 mm, неупредену жицу замотати око постојеће, потом све лијепо залемити и изоловати ПВЦ траком. Исту је претходно потребно благо растегнути, како би се касније скупила и стегла око жице.
Када све ово лијепо спојите, слиједи прилагођавање простора како би мултимедија уопште могла ући у предвиђен простор. Ради тога морате одстранити дио пластике. Савјетујем вам да користите тврду шмирглу (нпр. гранулације 70) и да отклоните дио пластике која смета уградњи мултимедије. Посебну пажњу обратите на пластику „сва 4 жмигавца“, која ће сметати иако сте уклонили осталу пластику са „главне“ пластике. Исту је потребно само благо ишмирглати, тј. довести у раван са „главном“ пластиком. Имајте на уму да када урадите све ово, тешко да ће вам оригинални радио (уколико га пожелите вратити) стајати како треба.

Након што сте све претходно урадили, добијате овакав резултат:

За крај, моје искуство са мултимедијом:
Предности:
- Квалитет и јачина звука су одлични, барем по мом укусу. Не може се поредити са радио уређајем прве уградње,
- Током гледања видео клипови уопште не сјецкају,
- Блутут је у потпуности функционалан, могуће је увести именик и историју позива,
- Могуће је подесити лого форда, што је по мени изузетно добра ствар,
- Систем се релативно брзо покреће
Недостаци:
- Листа пјесама и видео клипови се мало спорије прелиставају у односу на шта смо навикли на андроид телефонима,
- Током разговора преко мултимедије пренос гласа мало касни, али је подношљиво.
- Уређај се грије (не превише)
За ове паре је ОДЛИЧАН!
Како спојити камеру, то ћу оставити за касније. Требао ми је читав дан да све урадим како треба.
Надам се да сам био од помоћи.