Poruka
od BojanM » nedelja, 30. sep. 2018. u 06:19h
Onda je dobar stari Yahoo po dobrom starom običaju pojeo pitu.
Na serveru nema ni jedne neposlate poruke, a u svakom slučaju ne postoji način da nekome prolaze sve poruke a nekome ništa... tako da, ako konzistentno ne dobijaš nijednu poruku, to može da bude samo do mail provajdera.
Žao mi je, ali tu ima veoma malo toga što možemo da uradimo, pogotovo ako ne postoji neka forma "odbijenice" sa više tehničkih podataka ili administrativnim kontaktom koji bi trebalo iscimati da nas ukloni iz filtera.
P.S. Toliko sam dobio raznih žalbi u zadnjih 3 meseca od korisnika Yahoo maila - i ne pričam ovde o forumu, već na poslu - kako im poruke ne stižu, ili stižu krajcovane za neke delove koje njihov spam filter proceni da mogu da budu rizični: JPG slike, čisti DOC fajlovi bez ikakvog skriptinga..... da sam već odavno digao ruke od pokušavanja da rešim taj "problem". Čim domen sa kojeg se šalje nije neki od "velikih" (tipa Gmail, Outlook, sam Yahoo) ili ako server živi na adresi koju deli još neki drugi domen, ogromna je šansa da će neki filter da ga blacklist-uje.
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin