Neko i 75 e naplacuje ceo branik, kod mene u kraju radi neki klinac jeftino -dobro, cak i polira, ali to je daleko, gorivo je skuplje, cena je velika zbog farbe, on vec placa pa placa, pa materijel spric git, git, smola pasta za poliranje smirgla vodena, smirgla(mada on sve to ima, sigurno , pa mu je zarada sigurno75%). Normalno kad bi to kupovao bilo bi jeftinije (toliko da ako nemas garazu nemoj da se maltretiras, terba ti i alat pistolj za farbanje, spakle ....), a ostalo bi ti preko 2/3 materijala mozda i vise, tako da slobodno DO 50 e (trbalo bi da bude 30 40 e) trazi da bude perfektno zaalepljeno, ofarbano i uspolirano, da se neprimecuje i insistiraj na tome.....
Savet nezuri nefali mu nista(nemoj da ti predje u naviku kao meni), nadji polako majstora, uvek kad zuris nesto se iskrsne (znaci lepo se raspitaj,- neka skine branik, naka uradi, vozis dan dva bez branika i odes po gotov, da nebi bio bez auta, pazi na rok uvek lazu majstori)
quando piše:
Jel ima neko kontakt od tog branik servisa na kanarevom? Ili pak preporuka za drugog pedantnog majstora u Bg?
Odradio bih kod istog coveka i varenje i farbanje, razlog se vidi na slici. sivi deo branika ima nezgodan spoj sa crnom pvc plastikom, tesko da se taj prelaz moze dobro uraditi kad bi se prvo zavarilo/sklopilo pa onda farbalo...
E ja nisam majstor , meni je falilo 1/4 branika pa sam pravio, to nije nista. Treba sa unutrasnje strane da zalepi smolom za brodove, koja se savija (nepuca ) mozda i neku nitnicu (ja nebi ni srtavljao), a to moze samo sa palsticnim pa kad se zalepi unutra i spolja nema gde, nije komplikovano za majstora samo namerno moze da ga zajebe, da pozuri i isfusari (razlika u vremenu 15 min), to je jedina opasnost, to me je nateralo da sve radim sam.... svaka cast nekima, ali greske su tipa ko ga jebe,samo mu uzmi pare, pre 3 cmeseca mi je ispala traverzna na auto putu, (sa dvoje male dece i zenom) jer je majstor zaboravio da zasrafi dotegne straf.