I Ken Block je debitovao, ali je imao problema sa kolima u momentu kad je bio 10. Trenutno je 18.

Loeba nikad nećeš videti u Fordu, a što se ostalih vozača tiče, Citroenovi nisu Bog zna šta i Ford zaista ima dobar tim. Upravo zato mislim da je reli u Meksiku pokazao da trenutno Citroen ima bolji auto. Pa čak je i Solberg uspeo da se popne na podijumfordoni piše:Loeb je toliko superioran da mu niko ne moze niko.Mislim da nije toliko problem u Fordu koliko u vozacima koji ih voze.
Talladega_500 piše:A za koga je reli? Fince?
Devojke, ne svađajte seadam piše:Da!
...Nadao sam se da će bar WRC ostati neukaljano amerima!
Avaj! Moraju svuda da se uguze i opogane što dohvate!
Brate čemu tolika mržnja ?cvilijams piše:WRC je jedini sport gde nisu bili Ameri i sada su morali i tu da jedu go..a.
Lik se malo igrao sa Subaruom po SAD i vec misli da moze da se poredi sa Evropskim vozacima.
Ponavljam za Amere je samo da se voze u krug.
Veci deo njihovih automobila se plasi krivine. war
A onda ce oni nesto da mi voze!!!
A sto se tice Skandinavaca nema sta mnogo da se prica.Marcus Gronholm,Peter Solberg,Ari Vatanen,Tommi Makinen...
POZZZZ
Za razliku od Blocka, "taj" Raikkonen je bio svetski prvak u F1!!!Talladega_500 piše:Za razliku od Raikonena koji vozi za fabricki tim i nijedan od prva dva relija nije zavrsio zbog sudara.
Khm, npr.: 1944., 1991.-1995., 1999., ....Markedjani piše:Brate čemu tolika mržnja ?
Ali mu reli ide sasvim dobro, pa čak i nekoliko nastupa u Focusu koliko se sećamadam piše:...
A ni jedan Dr. Rossi se nije proslavio u stranoj mu seriji (čitaj - F1)!
...
Koga briga sta je uradio u F1? On vise ne vozi F1 i u WRC je pocetnik kao i svaki drugi rookie.adam piše:Za razliku od Blocka, "taj" Raikkonen je bio svetski prvak u F1!!!
Znaci Raikonen je bivsi sampion F1, jako poznat, donosi pare i on zato zasluzuje da vozi WRC. A to sto nema pojma da vozi reli to je najmanje bitno?adam piše:Pa, eventualno onoga ko prati WRC duži niz godina i raduje se popularizaciji jedne blago posustale evropske trkačke klase dovođenjem svetski poznatog imena, što apsolutno nije slučaj sa dotičnim Amerom! Dovođenje obojice je pokušaj privlačenja sponzora, reklama, TV-a (čitaj - novca)!
Sad, sa tog aspekta gledano, stvarno ne znam ko je privukao više interesovanja i nove publike? Ko je fanove F1(koji do tad nisu bili fanovi WRC-a) naterao da pogleda makar jednu trku WRC-a? To sigurno nije Block!
Ako si govorio o Kimiju ovim zaista gubiš kredibilitet u diskusiji.Talladega_500 piše:...
Sa druge strane, neki nepoznat rookie koji ima daleko vise talenta ne zasluzuje da vozi jer je ipak dosta nepoznat, a i pri tom je Amerikanac?
...
Kimi Raikkonen je u Formuli 1 bio aktivan 9 godina i za to vreme napravio ime i respekt koji malo koji živi vozač u F1 ima. Sve da do kraja karijere vozi skejtbord on će biti ništa manje nego legenda, šampion i vozač koji nikad nije imao apsolutno nikakvih kalkulacija do suludo brze vožnje do samih (pa čak i preko!) granica bolida koje je vozio.Talladega_500 piše: ...
A i siguran sam da ce Raikonen brzo pasti u zaborav.
...
Voleo bih da ova izjava ostane zapamćena pa da se osvrnemo na nju na kraju WRC sezone. Iako Block vozi Focusa a Kimi C4 (tako da bih, prirodno, više voleo bolji plasman Forda od Citroena), nekako mi se čini da je takav ishod ipak malo verovatan. No, videćemoTalladega_500 piše:Block je daleko bolji reli vozac od Raikonena i garantujem da ce ove sezone biti bolje plasiran od njega