Sent from my SM-A605G using Tapatalk
Bitno da smo zavrsili sa menjanjem stabilizatora. Sad samo da dovrsimo ono sto smo zapoceliNedeljkovic piše:Damas zamenjen stamilizator i reseno lupkanje na trapu, sada je sve ok. Veliko hvala NTProductu na pomoci, nije bilo tako jednostavno kao sto smo mislili da ce biti
Inace danas smo izvalali da imam i fabricke LED stopove
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
Poenta price je da se sve da sreditiFiestaBG87 piše:E da ti znas kako se popravlja avion i ko popravlja
Na ovoj fotografiji se vide neka oštećenja ispod zadnjeg bočnog stakla (odsjaj sunca). Lak mi izgleda bljedunjavo malo, a to bi moglo značiti da je polirano sa pregrubom kombinacijom (uglavnom gruba pasta). Da se to riješi postoje finije paste. A možda je i zbog takve fotografije.
Ovaj deo nisam razumeobo. piše: A na prvoj fotografiji vidim da koristi preveliku spužvu za branik (pretpostavljam 150/160mm). I taj držač spužvi je neodgovarajući za branik, treba bit sa debljom spužvom, ovaj je za ravne površine gdje se spužva ne treba savijati preko rubova.
Nema sta da zamerimo, hvala ti na sugestijamabo. piše:Kad slikaš nakon poliranja, onda slikaj refleksiju sunca na laku, jer tek tad se vidi posao.
U sjeni svaki izgleda dobro.
Na ovoj fotografiji se vide neka oštećenja ispod zadnjeg bočnog stakla (odsjaj sunca). Lak mi izgleda bljedunjavo malo, a to bi moglo značiti da je polirano sa pregrubom kombinacijom (uglavnom gruba pasta). Da se to riješi postoje finije paste. A možda je i zbog takve fotografije.
A na prvoj fotografiji vidim da koristi preveliku spužvu za branik (pretpostavljam 150/160mm). I taj držač spužvi je neodgovarajući za branik, treba bit sa debljom spužvom, ovaj je za ravne površine gdje se spužva ne treba savijati preko rubova.
Nemojte mi zamjeriti, samo komentiram viđeno, bez ikakve zle primisli.
Pravi komentar se može dati tek kad se vidi auto uživo i na suncu, ili sa dobrim svjetlom.
sasa_f1 piše:Lower it...or God will do it
Malo vise nego na 2.0 benzincuFiestaBG87 piše:Nema tu gasa :-D
Ovo je za grad sasvim ok, na magistrali se vec oseti da fali malo snageduratecHE piše:Sve preko 100kw je potencijalno dobro vozilo
Al može i ovo da se napravi
Sent from my iPhone using Tapatalk