Evo kakoizgleda kad se rasturi:

ima mali klip sa gumicom i onaj osigurac na kopcanje odozgo, i tu se bilo izvukla osovinica iz osiguraca.
Morao sam da razbusim kuciste da bih izvukao klip iz njega , jer kad se otkacio od osovine, vakuum ga je povukao nagore :

Ova srednja rupa je bila nepotrebna, jer i klip ima centralnu rupu. Za vadjenje klipa izbusiti malu rupu van centra i kroz nju izgurati klip sa gumicom napolje.
onda sam pistoljem za plastiku zalepio osovinicu za onaj osigurac iznad gumice : - kako se ne bi opet iscupalo :

ovde voditi racuna da gornja povrsina osiguraca gumice bude ravna - dodatna topljena plastika ne sme da bude vislja od osiguraca kako bi klip mogao da se vrati u krajnju gornju tacku - da bi kaseta mogla da se zatvori do kraja
vratio klip u kuciste i plastikom zatvorio kuciste na mestima gde sam busio zbog vadjenja klipa..:

Ova naslaga plastike spolja ne smeta, tako da se ne mora obradjivati, ali je bitno da se u cilindar ubaci nesto okruglo sa ravnim celom, kako se topljena plastika ne bi slila kroz izbusenu rupu i napravila grudvicu u cellu cilindra - ta grudvica bi posle smetala da c
klip ode u kranji gornji polozaj
ovo bi trebalo da radi, bar radi sad dok nije namontirano na autu. Ehh..da Bog pozivi ove kineze, svakavog alata imaju..

Malo vas smorih, ali ko zna, mozda ce trebati nekome...