Pozdrav
-
- Poruka: 36
- Član foruma od: nedelja, 20. jan. 2019. u 22:28h
Pozdrav
Pozdrav svima, zovem se Admir dolazim iz Tuzle (Bosne), imam 23 godine. Posjedujem Mondeo Mk3 2002 godište već 3 godine. Za par dana cu napisati više o mojoj limuzini i prilozit cu slike. Za sada imam dva pitanja:
- Prilikom zamjene dugmica na centralnoj konzoli (pre restaling -> poslije re staling) jel potrebno mjenjati i racunar klime ili je moguce "nastekati" dugmice sa starije na noviju tipu (ako me razumijete sta zelim postici) ?
- prilikom zamjene instrument table (km sat) dal' pašu dzekovi sa re staling verzije na ovu stariju, ili se i tu moraju raditi prepravke ?
Za sada me ovo zanima, jer imam u planu osvjeziti unutrasnjost, zatim promjeniti sva kabinska osvjetljenja (led bijela). Do sad je mnogo uradjeno na autu, uskoro cu prezentirati detaljnije.
Pozdrav momci.
- Prilikom zamjene dugmica na centralnoj konzoli (pre restaling -> poslije re staling) jel potrebno mjenjati i racunar klime ili je moguce "nastekati" dugmice sa starije na noviju tipu (ako me razumijete sta zelim postici) ?
- prilikom zamjene instrument table (km sat) dal' pašu dzekovi sa re staling verzije na ovu stariju, ili se i tu moraju raditi prepravke ?
Za sada me ovo zanima, jer imam u planu osvjeziti unutrasnjost, zatim promjeniti sva kabinska osvjetljenja (led bijela). Do sad je mnogo uradjeno na autu, uskoro cu prezentirati detaljnije.
Pozdrav momci.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Re: Pozdrav
Dobrodošao Admire! 
Što se tiče tvojih pitanja, pretraži forum i ako ne postoji slična tema pokreni je u odgovarajućem podforumu pošto ovaj služi samo za kratko predstavljanje novih članova.
I naravno, predstavi nam auto u Automobilima članova!

Što se tiče tvojih pitanja, pretraži forum i ako ne postoji slična tema pokreni je u odgovarajućem podforumu pošto ovaj služi samo za kratko predstavljanje novih članova.
I naravno, predstavi nam auto u Automobilima članova!

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
-
- Poruka: 36
- Član foruma od: nedelja, 20. jan. 2019. u 22:28h
Pretrazio sam i našao sam dvije odlične teme sa detaljnim uputstvima samo me trenutno zanima gore navedene činjenice jer imam kombinaciju u utorak da jeftino kupim dijelove a ipak ne bih na slijepo.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Pitanja postavi u tim temama

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!