Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Mislim da je malo bolja situacija, ali nista necu devinitivno reci, dok ne prodje neko vreme da se uverim. Samo jedno paljenje je bilo sa "preskakanjem" pa cu da vidim dalje.vidovac piše:Zamenjeno kuciste filtera goriva danas. Stavljeno Purflux. U kucistu bio filter, na moje odusevljenje
Videcemo sta ce biti dalje, tj sledece prvo paljenje sta ce reci
'81 Ford Taunus 1.6 L
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ako imas webasto ne bacaj pare na grejac
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Cale u S-maxu ima oba fabricki, tako da nece da skodi
Propratio malo situaciju i zapazanje sledece. Nema vise da vuce vazduh iz kucista na prvom paljenju, tj nema mehurica uopste. Drugo primetio sam da u crevu od filtera da pumpe, jer je ono providno, ima po 2-3 mehurica velicine 1-2mm. Sad odakle.se stvaraju nije mi jasno. Jedan je na samom izlazu iz filtera, dok je drugi na samom creva u pumpuvidovac piše:Zamenjeno kuciste filtera goriva danas. Stavljeno Purflux. U kucistu bio filter, na moje odusevljenje
Videcemo sta ce biti dalje, tj sledece prvo paljenje sta ce reci