Pozdrav, pre neki dan sam pazario Focus karavan 2004 1.8 TDCI, nisu radile dve sijalice na osvetljenju table, sve sam ja to rastavio, skinuo, medjutim ovde kod nas u jednoj prodavnici su mi rekli da menjam komplet sijalicu sa kucistem, i ja uzmem zamenim upalim, ta sijalica je odma pukla i pocela da dimi, odem u drugu prodavnicu gde mi covek kaze da mi ostaje moje kuciste menja se samo ubodna dioda i ide manja od 1.2 W, zamenio svih pet sastavio ali ne svetli uopste, sve ostalo svetli osim tih 5 sijalica na satu, jos plus u tom procesu rastavljanja-sastavljanja od par puta malo sam pomerio kazaljku obrtomera i brzinomera pa ne pokazuje bas najtacnije.
Jel imao neko slicnih problema? Koji je osigurac (ako je do osiguraca) i kako namestiti opet kazaljke na pocetno stanje.
Sad vidim da sam stavio u predstavljanje clanova, jel moze nekako da se prebaci tema na odgovarajuce mesto.
Pozdrav ja sam Nikola iz Apatina, auto je Ford Focus 2004 facelift 1.8 TDCI 101 KS karavan, od pre par dana u mom vlasnistvu, pre 2-3 godine sam vec imao Focusa karavan 2001 1.8 benzin 115 KS