Prvi problem koji imam nekih dva meseca je sto mi stalno gori lampica od rezerve(desi se da kad sipam pun rezervoar proradi na kratko i ugasi lampicu,ali posle par minuta ponovo je upali).Auto je kod mene od 2007 godine,i to je znalo da se povremeno desi,da kad sipam pun rezervoar on upali rezervu ali ubrzo sve proradi kako treba.U medjuvremenu sam prvo menjao ulozak pumpe,a posle nekoliko meseci i celu pumpu za gorivo i bilo je sve ok do pre dva meseca.Video sam po forumima da zna i instrument tabla da pravi problem,a kod mene se jos i ovo desilo,tada kad je upalio lampicu od rezeve i lampica od rucne kocnice je pocela da brljavi par dana,da bi posle toga prestala da svetli,cak i kad dam kontak ne pali se.
Drugi problem koji imam od pre dva dana je sto je kazajlka od brzine prestala da radi i kilometraza vise ne radi,a obrtomer radi.Pre malo vise od godinu dana sam menjao senzor brzine koji se nalazi na menjacu,jer sam imao slicnu situaciju,samo sto je tada brzinu cas pokazivao cas nije,a kilometrazu je normalno pokazivao.Sad se desava i ova situacija,da mi izbaci neke crtice umesto kilometraze,pa posle vrati kilometrazu.
Evo kako to izgleda

E sad pitanje je sta raditi,da li ima neko dobrog elektricara koji bi pregeledao instument tablu,da li mogu oba problema da budu od nje,ili mi je opet taj senzor otisao,pa ne pokazuje brzinu,a ovo drugo sto se desava da bude od instrument table.