Mondeo mk2 turaza
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: subota, 20. okt. 2018. u 16:20h
Mondeo mk2 turaza
Pozdrav, imam problem sa mondeom mk2 1.8td. Dok menjam brzine desava se da obrtaji malo zastanu i onda kazaljka padne cak mi se par puta desilo da visoki obrtaji ostanu 2, 3 sekunde i onda padnu nebitno dal je auto hladan ili ne. Mislio sam da je do sajle i naprskao sam wd sprej ali nema pravila kad ce to da se desi. Nasao sam negde na forumu da moze biti do membrane turbo ventila. Crevo koje ide od pumpe do turbine kod mene je celo gumeno nema metalnu cevcicu i u njemu ima goriva. E sad da li treba tu biti gorivo i sta mislite sta treba jos da pogledam?
-
- Poruka: 654
- Član foruma od: subota, 22. dec. 2018. u 22:23h
Re: Mondeo mk2 turaza
nevalja ti vakum na boshh pumpi. pukla je membrana i zato gorivo ide direktno u motor i dobija velike obrtaje.
-
Hvala druze. Da li mora cela pumpa da se skine da bi se zamenila membrana?
- mbole
- Poruka: 14990
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ne bas, ali je jako preporucljivo.
Pumpa nikako ne trpi ni najsitniju prljavstinu (bukvalno trunku prasine). A rastaviti je na autu a da nista ne udje unutra je gotovo nemoguce.
Pumpa nikako ne trpi ni najsitniju prljavstinu (bukvalno trunku prasine). A rastaviti je na autu a da nista ne udje unutra je gotovo nemoguce.
Djak pesak 

-
zavisi od bosiste
-
Zamenio mi je bosista membranu ali auto sada povuce tek oko 2200 rpm dok je ranije otprilike na 1800. Bas se oseti razlika a nisam ja pokupio kola od majstora da bih ga odmah pitao...
- lasto
- Poruka: 336
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h
Ako ti je za utehu, tako i ovaj moj radi od 2003 od kad ga vozim 
Послато уз помоћ Тапатока

Послато уз помоћ Тапатока
-
sad radi kako treba