Ovaj lik tera za sve pare, pratim ga ja na YT jos od pre nego sto sam i kupio auto
Ne znam, meni je nekako cudno kad ga malo poteram po krivinama, sve imam osecaj da ce eto eto da se otkaci, iako je u realnosti daleeeeko od toga, trebace kilometara da se naviknem

Zato sam i bio vrlo entuzijastican da probam auto malo na stazi
Otkazao sam TD zbog serije sranja, prvo sam prosle nedelje zveknuo tehnicki zbog slabijih zadnjih kocnica, osecao sam da rucna slabije hvata ali nisam mislio da i same kocnice ne drze.
Takodje imam i blaaago blokiranje u prednjem desnom tocku, isto tako neprimetno u normalnoj voznji ali se vidi na grafiku sa valjaka blago veci otpor pri kotrljanju, verovatno je crevo popusilo.
Takodje sam i spremio i drugu letvu volana i nove krajeve i manzetne za nju, sto je trebalo da se montira pre koji dan, posto je prethodna vozena sa iskidanom manzetnom ko zna koliko i izjela se i zbog toga ima luft, koji je sa novim sirim tockovima baaas poceo da se cuje. Svakako sam hteo to odmah da sredim, nego je potrajalo dok sam nasao letvu volana od GTI-ja, posto je zbog drugacijeg kucista menjaca sa 6 brzina specificna za njega.

Plus je poceo da slinavi servo ulje negde oko cantre, izgleda je neka cevka popusila negde.
I kao slag na tortu za vikend pogodim neku rupicu i otvorim zadnju desnu gumu na boku, vrhunski.
Tako da sad cekam 2 nove gume da stignu, porucio sam ove Dunlop SportMaxx RT koje sam i imao, posto mi se bas svidelo kako se ponasaju, stavicu nove napred, a ove sa 7mm sto su mi napred prebacim nazad i miran sam do daljnjeg, tj. dok ne overim jos nesto
U ponedeljak cemo da vidimo sta je sa letvom i kocnicama, stay tuned