Ponovo radi bioskop...
Konacno stigli svi delovi na gomilu...
Salo mi nabavio poluge biraca, Akron, ostalo nema zamenski, moralo iz originala i cekalo se tipa mesec dana...
Uzeo sam komplet sve da se izreparira posto me je nervirala njanjava rucica menjaca otkad sam uzeo auto, to im je generalno svima boljka sad kad su punoletni.
Naravno, ni iz originala nema sve, ruku biraca na menjacu sam polovnu u Holandiji nasao, i to sam preventivno kupio principom daj da imam sve kad ga vec rasturamo i ispostavilo se kao dobra odluka posto je ona na autu nekad bila POLOMLJENA?!?! i zavarena...
Voleo bih da upoznam lika koji je uspeo to da polomi, mislio sam da sam ja najveci primerak krkana ali ocigledno gresim...
Generalno je ceo birac bio u fazi raspada, sad kad je sve novo spakovano je menjac mnogo tvrdji i precizniji.
Jedina zamerka mi je dug hod rucice menjaca, ali tako mu je fabricki. Gledao sam malo shortshiftere, ali su sve neke full race varijante za koje se sece tabla, tako da to mu je sto mu je.
Još jedna majstorija je kugla ručice menjača, hteo sam da je presvučem zajedno sa volanom ali nismo mogli da je rastavimo kod Sove. Posle sam i ja kod kuce pokusavao i odustao. Na kraju joj je Bole (hvala!

) došao glave.
U originalu je alu ručica presvučena kožom, ali bajo moj ko će to presvlačiti, daj da se to okreči...
Zalili su je nekim sranjem od lepka kompletno unutra, nije bilo šanse da se rastavi bez da se uništi značkica gore - koja je svakako bila napukla tako da me zabole.
Malo skida, smirgle, i spremna je za presvlačenje.
Kupio sam i novu značku na eBay, retke su jezivo posto idu samo na GTI zbog menjaca sa 6 brzina. Neko je okačio staru zalihu od tipa 30 komada, rasprodale se za jedno prepodne, sreća pa sam ugrabio jednu.