ja sam sebi disao preko RPY 3TB skladiste koje mi dostupno u celoj kuci preko WIFI / kabela pa cak i TV-a
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ssd možeš okačiti kako hoćeš jer u njemu nema nikakvih pokretnih elemenata. Hdd obavezno vodoravno dobro pričvršćeno.tihi13 piše:HDD nije nesto sto vuce mnogo struje ili pravi temperaturu, a UVEK postoji mogucnost da se ubaci dodatni kuler. Mozda nece da stoji na mestu predvidjenom za to, ali nije problem da nadjes pogodno mesto. Bitno je da se napravi cirkulacija vazduha tj. da usisni ventilatori budu na suprotnoj strani od isisnih. Sto se tice montiranja HDD-a kacio sam ih svuda i svakako. Oni bi trebali da stoje vodoravno, (nisam siguran za SSID davno sam izasao iz toga) ali rade bez problema i uspravno. Ako fali rack za HDD postoji mogucnost da se zasravi za stranicu kucista, samo treba busilicom da se naprave rupe.