Poliranje i dubinsko pranje
Moderator: ace1
- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
Re: Poliranje i dubinsko pranje
ako nije tajna ,cime si polirao tog pola?(kojom pastom)
- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
Kad je vec naceta tema...koju bi meni preporucili polir pastu? Farba je iz 2001 (kao i auto), metalik...Samo sto cu ja to raditi divljackom metodom, tj rucno
Tako sam sa ortacima polirao golfa, juga i rezultati su bili fantasticni...ako izuzmemo upalu misica 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Moje iskustvo,od danas, nikad gore. Ostavio sam im auto, i nije dobro uradjeno. Bolelo me uvo da se ciganisem da ih terma opet, uradicu jos jedno pranje,ali nije idelano ovo sto sam danas dobio. A mozda uzmem druga kozna sedista...
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
S'obzirom da sam tek pre neki dan popravio prozore gde je ulazila voda, odmah sma otisao na unutrasnje pranje jer je sve bilo prljavo unutra. Isao sma u medakovic,onaj servis sa pocetka ovog posta o kome smo govorili, nekako sam taj zapamtio i ostalo na tome da odem tamo. Kostalo je 2500 dinara.Sad nemam poverenja nikome da dam,jer mi je ostalo prljavo npr na prevojima na sedistima kod mene (nazad su sedista sa prevojima, onako naborana,ne znam kako da onjasnim) i neke fleke po podu. Krov sa unutrasnje strane nije oprao iako sam mu rekao da uradi,kao ni tapacirunge u zadnjem delu,kod koseva.
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan subota, 31. jul 2010. u 10:57h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
E jbg. Meni su predpostavljam ti isti ok odradili, verovatno im ucinak zavisi od raspolozenja. thumbdown
Fiesta!!